Antena Meniu Search
x

L-a ucis la nervi! Un bebeluş de numai 10 luni a fost omorât de bonă. L-a zdruncinat atât de tare, încât l-a lăsat fără suflare

Viktoria Tautz, în vârstă de 34 de ani, şi-a pierdut cumpătul în timp ce avea grijă de un bebeluş. Ea l-a lovit atât de tare, încât i-a provat o hemoragie cerebrală.

Viktoria Tautz, în vârstă de 34 de ani, şi-a pierdut cumpătul în timp ce avea grijă de un bebeluş. Ea l-a lovit atât de tare, încât i-a provat o hemoragie cerebrală.

O bonă originară din Ungaria este acuzată că a omorât un bebeluş de numai zece luni, folosind "o forţă excesivă, deosebit de periculoasă". Incidentul a avut loc în Marea Britanie.

Bebeluşul se afla în grija femeii, când şi-a pierdut cunoştinţa. Sosiţi la casa micuţului, medicii l-au găsit inconştient, având sânge în gură şi în jurul nasului.

El a fost transferat de urgenţă la spital, dar nu a mai putut fi salvat.

În urma investigaţiilor, medicii au stabilit că bebeluşul a murit din cauza unei lovituri puternice la cap, care i-a cauzat o hemoragie cerebrală.

Femeia neagă că l-ar fi ucis pe bebeluş. Ea susţine că cei doi s-au jucat de-a căluţul, dar că nu s-a accidentat în timpul jocului, scrie Daily Mail.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » L-a ucis la nervi! Un bebeluş de numai 10 luni a fost omorât de bonă. L-a zdruncinat atât de tare, încât l-a lăsat fără suflare