Antena Meniu Search
x

Mai multe loturi de lapte pentru copii au fost retrase de la vânzare, după ce 20 de bebeluşi s-au infestat cu salmonella

Autorităţile din Franţa au dispus retragerea de la vânzare a unor loturi de lapte pentru copii după ce 20 de bebeluşi au fost infectaţi cu salmonella.

Autorităţile din Franţa au dispus retragerea de la vânzare a unor loturi de lapte pentru copii după ce 20 de bebeluşi au fost infectaţi cu salmonella, anunţă Direcţia Generală franceză pentru Sănătate, citată de site-ul 20Minutes.fr şi de publicaţia La Depeche.

"Autorităţile sanitare au fost informate în legătură cu infectarea cu Salmonella a 20 de copii mai mici de şase luni în opt regiuni din Franţa", a comunicat Direcţia Generală pentru Sănătate, fără a preciza care sunt zonele în care au fost constatate probleme.

Bebeluşii s-au infectat cu Salmonella agona după ce au consumat lapte praf produs în perioada iulie-noiembrie la o fabrică a companiei LNS (Lactalis).

Autorităţile sanitare au dispus retragerea temporară de la comercializare a produselor lactate pentru bebeluşi fabricate de mărcile Picot, Pepti Junior şi Milumel.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Mai multe loturi de lapte pentru copii au fost retrase de la vânzare, după ce 20 de bebeluşi s-au infestat cu salmonella