Antena Meniu Search
x

Video Laurențiu Rădulescu, trimis Observator în Ucraina. Cum arată la un an de război Irpinul, oraş-simbol al atrocităților comise de armata rusă

Am văzut discursul liderului de la Kremlin, Vladimir Putin. Privirile tuturor sunt îndreptate şi spre mişcările liderului de la Casa Albă, Joe Biden şi spre răspunsul pe care-l va da, din Polonia, preşedintelui Rusiei.

Laurenţiu Rădulescu
de Laurenţiu Rădulescu

la 21.02.2023, 14:01

Vezi și

Între timp, în Ucraina, la Irpin, localitatea care a şocat o lume întreagă prin atrocităţile comise acolo de armata rusă, se află jurnaliştii Observator Laurenţiu Rădulescu şi Daniel Lare. 

Laurențiu Rădulescu: Ne aducem aminte cu toții ceea ce se întâmpla în urmă cu aproape un an de zile. Am revenit în Irpin, iar ceea ce vreau să vă arăt la începutul acestei transmisiuni este ceea ce scrie pe această mașină: flowers for hope (flori pentru speranță). Este mesajul principal pe care oamenii întorși la casele lor, oameni din Irprin, din Bucha, vor să îl transmită. Și vor să îl transmită nu numai liderului Volodimir Zelenski, ci mai ales soldaților, oamenilor care luptă în continuare, la câteva sute de kilometri distanță.

În Irpin și Bucha, oamenii s-au întors la casele lor 

Irpin și Bucha sunt localitățile care au adus în față primele atrocități comise de armata rusă.

Laurențiu Rădulescu: Mașini care au fost pur și simplu ciuruite pe stradă de soldații ruși, în momentul în care au invadat aceste orașe aflate la aproximativ 25 de kilometri de Kiev, în încercarea de a cuceri capitala ucraineană. În Irpin și Bucha, majoritatea oamenilor s-au întors, autoritățile locale încearcă să repare o mare parte din clădirile care au fost puse la pământ.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri externe » Laurențiu Rădulescu, trimis Observator în Ucraina. Cum arată la un an de război Irpinul, oraş-simbol al atrocităților comise de armata rusă