Antena Meniu Search
x

Lavrov, declaraţie halucinantă: "Armata ucraineană jefuieşte oraşele şi foloseşte civilii ca scuturi umane". Ce spune despre un război cu Occidentul: "Să se gândească atent"

Războiul din Ucraina a intrat în a opta zi. Serghei Lavrov, ministrul de Externe din Rusia, spune că armata rusă va duce acest război până la capăt. Oficialul rus a precizat şi că Rusia nu ia în calcul un război nuclear, această ipoteză fiind doar un scenariu provocator lansat de occidentali.

de Redactia Observator

la 03.03.2022, 13:34

Lavrov, declaraţie halucinantă: "Armata ucraineană jefuieşte oraşele şi foloseşte civilii ca scuturi umane". Ce spune despre un război cu Occidentul: "Să se gândească atent"
- Profimedia

Într-un interviu acordat televiziunii de stat din Rusia şi citat de Reuters, Lavrov i-a avertizat pe cei din blocul NATO "să se gândească atent dacă vor să înceapă un război împotriva Rusiei". "Nu vom permite ca unele provocări să ne dezechilibreze, să ne scoată din echilibru de forțe, dar dacă vor începe un adevărat război împotriva noastră, atunci trebuie să se gândească cu atenție", a declarat Serghei Lavrov.

Ministrul rus de Externe a dat asigurări că autorităţile de la Moscova nu au nici cea mai mică intenţie de a declanşa un război nuclear. "Ei repetă război nuclear, asta nu este în capul rușilor", a spus Lavrov. Diplomatul rus a făcut şi o declaraţie care a şocat pe toată lumea: armata ucraineană este cea care jefuieşte oraşele atacate de armata rusă şi foloseşte civilii drept scuturi umane. "Nu justific nicio acțiune care duce la moartea civililor, dar nu noi am inventat expresia victime colaterale, aceasta a fost inventată de partenerii noștri occidentali în aventurile lor din Irak, Libia și așa mai departe. Civilii sunt folosiți ca scuturi umane (n.red. de armata ucraineană)", a mai spus Lavrov.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Lavrov, declaraţie halucinantă: "Armata ucraineană jefuieşte oraşele şi foloseşte civilii ca scuturi umane". Ce spune despre un război cu Occidentul: "Să se gândească atent"