Antena Meniu Search
x

Liceu din Lyon, atacat cu artificii de zeci de persoane. Ar fi o răzbunare la adresa directorului pentru o exmatriculare

Atac cu artificii asupra unui liceu din Lyon. Aproximativ zece persoane au lansat focuri de artificii spre clădirea Liceului La Martinière Monplaisir din Lyon. Conform presei franceze, atacul ar fi fost o răzbunare la adresa directorului şcolii pentru exmatricularea unui elev. 

de Redactia Observator

la 10.11.2023, 13:49

Vezi și

Liceul La Martinière Monplaisir, din arondismentul 8 al oraşului Lyon, a fost vineri dimineața ţinta unui atac. Între 10 și 15 indivizi înarmați cu lansatoare de artificii au tras spre clădirea școlii. Mai multe coșuri de gunoi și numeroase trotinete electrice au fost incendiate în apropierea porților liceului, dar nimeni nu a fost rănit.

Imagini postate pe reţelele de socializare arată exploziile artificiilor filmate din interiorul liceului. Făptașii l-ar fi vizat chiar pe directorul şcolii. Poliția a intervenit rapid: două persoane au fost arestate. 

Aparent, unul dintre suspecți trebuia să ajungă în faţa consiliului de disciplină al liceului, riscând o exmatriculare. Un angajat al liceului a declarat în presa franceză că acesta ar fi al treilea atac în această săptămână. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri externe » Liceu din Lyon, atacat cu artificii de zeci de persoane. Ar fi o răzbunare la adresa directorului pentru o exmatriculare