Antena Meniu Search
x

Video Locuri la cinema, delimitate cu garduri, ideea unei companii din Hong Kong

Reinventarea modului în care este aşezat publicul ar putea fi soluţia salvatoare pentru industria cinematografiei şi spectacolelor. O companie din Hong Kong a găsit însă modalitatea perfectă prin care oamenii pot urmări un film fără să interacţioneze cu mulţimea.

de Redactia Observator

la 11.11.2020, 14:55

Vezi și
  • Aşa a apărut cinematograful în aer liber unde vizitatorii pot sta cel mult patru persoane, în spaţii delimitate.
  • Metoda se poate aplica în cazul concertelor sau a pieselor de teatru.

Pentru prima oară după luni de zile, locuitorii din Hong Kong s-au putut bucura de un film în aer liber, fără a sta cu teamă că se vor îmbolnăvi. În compania prietenilor sau a rudelor, vizitatorii au stat în grupuri de maximum patru persoane, delimitate de un gard.  În total, 100  astfel de chenare au fost amplasate în noul parc de divertisment. 

Vizitator: A fost un an lung și dificil în care am stat închiși în casă în cea mai mare parte a timpului. Deci este frumos să poți sta cu prietenii în aer liber, să bei ceva și să te bucuri de un film. 

Pentru a preveni răspândirea virusului, fiecare chenar se află la 1.5 metri de celălalt iar masca este obligatorie pe întreaga durată a filmului. De asmenea, vizitatorii trebuie să completeze o declarație de sănătate înainte de a intra în parc și să accepte să le fie luată temperatura. Pentru a preveni supraaglomerarea, toate biletele se cumpără online. 

Simon Wilson, organizatorul evenimentului: A trebuit să regândim totul și să fim creativi ca să găsim o soluție pentru toate provocările COVID-19.Trebuie să reinventăm, să reiterăm și să revitalizăm industria evenimentelor cu concepte inteligente care pot oferi divertisment sigur în așa fel încât consumatorii să se bucure de el. 

Cinematograful în aer liber nu este însă singurul act de divertisment oferit de parcul din Hong Kong. Tot acolo, vizitatorii pot asista la concerte, piese de teatru sau chiar cursuri de yoga. Prețul pentru un singur bilet pornește de la 19 dolari. Parcul ar urma să rămână deschis, însă, doar pentru patru luni. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Locuri la cinema, delimitate cu garduri, ideea unei companii din Hong Kong