Video

Locuri la cinema, delimitate cu garduri, ideea unei companii din Hong Kong

De Redactia Observator.
Publicat: 11.11.2020, 13:52.
Actualizat: 11.11.2020, 14:55

Reinventarea modului în care este aşezat publicul ar putea fi soluţia salvatoare pentru industria cinematografiei şi spectacolelor. O companie din Hong Kong a găsit însă modalitatea perfectă prin care oamenii pot urmări un film fără să interacţioneze cu mulţimea.

Pentru prima oară după luni de zile, locuitorii din Hong Kong s-au putut bucura de un film în aer liber, fără a sta cu teamă că se vor îmbolnăvi. În compania prietenilor sau a rudelor, vizitatorii au stat în grupuri de maximum patru persoane, delimitate de un gard. În total, 100 astfel de chenare au fost amplasate în noul parc de divertisment.

Vizitator: A fost un an lung și dificil în care am stat închiși în casă în cea mai mare parte a timpului. Deci este frumos să poți sta cu prietenii în aer liber, să bei ceva și să te bucuri de un film.

Pentru a preveni răspândirea virusului, fiecare chenar se află la 1.5 metri de celălalt iar masca este obligatorie pe întreaga durată a filmului. De asmenea, vizitatorii trebuie să completeze o declarație de sănătate înainte de a intra în parc și să accepte să le fie luată temperatura. Pentru a preveni supraaglomerarea, toate biletele se cumpără online.

Simon Wilson, organizatorul evenimentului: A trebuit să regândim totul și să fim creativi ca să găsim o soluție pentru toate provocările COVID-19.Trebuie să reinventăm, să reiterăm și să revitalizăm industria evenimentelor cu concepte inteligente care pot oferi divertisment sigur în așa fel încât consumatorii să se bucure de el.

Cinematograful în aer liber nu este însă singurul act de divertisment oferit de parcul din Hong Kong. Tot acolo, vizitatorii pot asista la concerte, piese de teatru sau chiar cursuri de yoga. Prețul pentru un singur bilet pornește de la 19 dolari. Parcul ar urma să rămână deschis, însă, doar pentru patru luni.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

PARTENERI
Sergiu, tatăl călăreț, spune adevărul, după ce a vândut casa din donațiile de la Cătălin Moroșanu! De ce a fost nevoit să ia această decizie
spynews.ro
Mii de militari și polițiști mobilizați, de urgență, lângă București
gandul.ro
`Ne bucurăm să te vedem, boss!` Ion Țiriac, cu un discurs genial în spaniolă, i-a lăsat mască pe oficialii turneului din Barcelona | VIDEO
prosport.ro
A ajuns acasă mai devreme și și-a surprins soția în baie. Când a deschis ușa a încremenit. Ce făcea femeia, fără ca el să știe
redactia.ro
A depășit perioada grea din viața lui, iar acum a devenit tată. Cum arată soția actorului din Home Alone
CaTine.ro
Thalia într-o ipostază inedită. Fotografia care i-a distrat pe fani
tvhappy.ro
La ce cascadorii sunt supuși pacienții, ca să fie urcați cu targa în TIR-urile ATI. IMAGINEA ANULUI
libertatea.ro
Acuzații șocante făcute de un jucător cotat de Dinamo la 4 milioane de euro: „Se dădea la mămicile jucătorilor!”
GSP
”Unde dai și unde crapă!” Șapte muzicieni americani fac furori peste Ocean cu folclor românesc
money.ro
Gigi Becali, război total cu o femeie pentru 1.800 de euro. Decizia care l-a înfuriat pe omul de afaceri
as.ro
Tatăl unei vedete din România, eliberat din închisoare după ce 11 ani a fost urmărit de poliţie pentru trafic de droguri de mare risc
as.ro
Vedeta care se zbate între viață și moarte. A ajuns să fie desfigurată: "Chipul meu frumos a fost mutilat"
as.ro