Antena Meniu Search
x

Londra intră în a treia fază a restricțiilor anti-COVID, în urma creșterii alarmante a cazurilor de infectare cu SARS-CoV-2

Londra intră în faza a treia a restricțiilor împotriva răspândirii coronavirusului, după ce, în ultimele zile, cazurile COVID au crescut alarmant.

Iulia Iancu
de Iulia Iancu

la 14.12.2020, 17:26

Măsuri mai dure vor fi introduse în capitala Marii Britanii
Măsuri mai dure vor fi introduse în capitala Marii Britanii - Profimedia Images
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1.

Începând de miercuri, capitala Marii Britanii va intra în faza a treia a restricțiilor anti-COVID, scrie BBC. De asemenea, zone din Essex și Hertfordshire vor fi supuse acelorași măsuri.

În faza a treia a restricțiilor, restaurantele, barurile și cafenelele se vor închide, cu excepția serviciilor de tip takeaway sau delivery. De asemenea, se vor închide și hotelurile sau alte spații de cazare. 

Sporturile în aer liber, cum ar fi golful sau tenisul, sunt permise în cotinuare, însă astfel de competiții se vor desfășura fără spectatori. 

Totodată, angajaţii trebuie să treacă la munca de acasă, acolo unde este posibil. 

Sunt permise doar întrunirile la care participă maxim șase persoane, în spatții deschise, cum ar fi parcurile sau plajele. 

Vor rămâne deschise sălile de sport, saloanele de înfrumusețare și magazinele, însă cinematografele și sălile de spectacole rămân închise. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Londra intră în a treia fază a restricțiilor anti-COVID, în urma creșterii alarmante a cazurilor de infectare cu SARS-CoV-2