Antena Meniu Search
x

Lupta pentru miss Bum Bum

S-a blocat traficul în oraşul brazilian Sao Paolo. Şoferii n-au mai fost în stare să conducă după ce pe stradă şi-au făcut apariţia 27 de tinere, îmbrăcate în costume de baie ca şi inexistente

Vezi și

S-a blocat traficul în oraşul brazilian Sao Paolo. Şoferii n-au mai fost în stare să conducă după ce pe stradă şi-au făcut apariţia 27 de tinere, îmbrăcate în costume de baie ca şi inexistente. 

Fetele vor să convingă publicul să le voteze. Doar 15 dintre ele vor ajunge în finala celui mai aşteptat concurs de miss din ţară. Miss Bum Bum, competiţia în care este ales cel mai frumos. posterior.

A fost spectacol pe străzile din Sao Paolo. Traficul a înţepenit în momentul în care concurentele la Miss Bum Bum au început defilarea. 27 de fete au fost selectate pentru seminfinală iar acum toate încearcă să atragă cât mai mulţi admiratori. Pentru că publicul este cel care decide. Iar criteriul este unul singur.

Concurentele au lăsat la o parte inhibiţiile ca să fie sigure că vor prinde un loc în marea finală. Şi toate sunt înzestrate cu posterioare generoase de la natură, pentru că în acest concurs nu se acceptă niciun fel de operaţie estetică.

E o onoare să particip la Miss Bum-Bum. Nu am mai participat până acum şi am visat să ajung aici.

Există un moment în viaţă când trebuie să facem schimbări în viaţă, iar această competiţie îmi completează viaţa. E o competiţie superbă. Pentru mine e cel mai important concurs din lume. E ceva diferit.

Finala mult aşteptată va avea loc peste 3 luni iar până atunci brazilienii vor mai avea ocazia să le vadă pe concurente. Căci doar aşa va putea fi aleasă femeia cu cel mai. interesant posterior

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Lupta pentru miss Bum Bum