Antena Meniu Search
x

Video Macara prăbuşită pe un bulevard din New York: 6 persoane, rănite. Momentul în care utilajul se rupe şi o bucată cade la pământ, după ce a luat foc

Partea superioară a unei macarale de la un şantier de construcţii a luat foc şi s-a prăbuşit miercuri pe o stradă din Manhattan, rănind patru civili şi doi pompieri, în timp ce resturile ei au văzut pe stradă la o oră de vârf a dimineţii, relatează Reuters.

de Redactia Observator

la 26.07.2023, 17:50

În momentul în care macaraua a căzut, pompierii şi personalul de salvare tocmai sosiseră la faţa locului răspunzând aparent la incendiul care izbucnise în cabină înainte de prăbuşire. Incidentul s-a desfăşurat în jurul orei locale 7:30 în zona bulevardelor 10 şi 11 şi a străzilor West 41 şi 42, în apropiere de complexul Hudson Yards, a precizat Departamentul de Poliţie din New York.

Poliţia din New York a îndemnat populaţia să evite zona, străzile din jur fiind blocate, iar traficul prin tunelul Lincoln din apropiere, care duce spre New Jersey, era îngreunat.

Momentul în care macaraua se rupe şi o bucată cade la pământ

O înregistrare video neverificată postată pe reţelele sociale arată cum partea superioară a macaralei se rupe şi cade la pământ, atingând o clădire din apropiere în timp ce se prăbuşeşte. În acelaşi timp, din cabina macaralei se poate vedea ieşind fum gros şi negru.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Şase persoane au fost rănite

Şase persoane au suferit răni uşoare după ce sticla şi resturile din clădirea avariată de căderea părţii superioare a macaralei au căzut pe stradă.

Macaraua avea o încărcătură de 16 tone de beton pe care o ridica. Operatorul macaralei, care nu a fost rănit, a încercat să stingă focul înainte de a ieşi din cabină, au declarat oficialii, dar căldura a slăbit un cablu care ajuta la susţinerea braţului macaralei, aparent provocând dezechilibrarea acestuia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri externe » Macara prăbuşită pe un bulevard din New York: 6 persoane, rănite. Momentul în care utilajul se rupe şi o bucată cade la pământ, după ce a luat foc