Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Macron și Jill Biden s-au ținut de mână la Casa Albă. Imaginile devenite virale

Emmanuel Macron s-a ținut de mână cu Jill Biden alături de Joe Biden la summitul NATO de la Washington. Președintele francez este cunoscut pentru dovezile de afecţiune cu liderii mondiali, scrie The Telegraph. 

de Redactia Observator

la 12.07.2024 , 11:40

Emmanuel Macron și Jill Biden s-au ținut de mână miercuri la sosirea liderilor mondiali la Casa Albă în cadrul summitui NATO de la Washington. Imaginile cu preşedintele Franţei şi Prima Doamnă a SUA zâmbind şi ţinându- se de mână au devenit virale

"Macron face curte" au comentat cu umor americanii.

Președintele francez este cunoscut pentru că îi primeşte adesea cu căldură şi afecţiune pe liderii mondiali. Soția lui, Bridgette, a încălcat recent protocolul regal încercând să o țină de mâna pe regina Camilla în timpul aniversării Debarcării din Normandia. 

Articolul continuă după reclamă

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

Macron, discret la summitul NATO

Preşedintele francez a avut o participare discretă la summit. El a sosit la Washington abia miercuri, ratând prima zi a summitului, cea de marţi, în care au fost aniversaţi cei 75 de ani ai Alianţei Atlantice. Macron a mers direct la întâlnirile bilaterale pe care le avea programate.

În plină criză politică din cauza impasului creat chiar de el, deoarece a insistat ca numirea unui prim-ministru să se amâne până la formarea unei majorităţi solide, preşedintele nu a putut scăpa de aceste probleme naţionale actuale şi şi-a asigurat omologii că viitorul nou executiv francez va miza pe continuitate în angajamentele lor faţă de Alianţă, a comentat agenţia EFE.

Jill Biden, brunch pentru soţiile liderilor

În timp ce liderii NATO s-au întâlnit la centrul de convenţii, soţiile şi partenerele lor s-au bucurat de un program de divertisment organizat de Prima Doamnă a SUA, Jill Biden, care le-a surprins miercuri cu un brunch la Muzeul Naţional de Istorie Americană.

Agenda paralelă a continuat joi cu o excursie la reşedinţa prezidenţială de la Camp David, activitate pentru care gazda le-a sfătuit pe membrele grupului să renunţe la tocuri şi să poarte pantofi sport.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Ştiri externe » Macron și Jill Biden s-au ținut de mână la Casa Albă. Imaginile devenite virale