Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Madonna, vizită privată la celebrul sit arheologic Pompei de ziua ei. Diva a purtat o rochie lungă din dantelă albă şi un corset negru

Madonna a sărbătorit împlinirea a 66 de ani printr-o vizită privată la celebrul sit arheologic Pompei. Sute de fani au aşteptat-o ore în şir la intrare. Fără succes însă. Vedeta pop a cerut intimitate de această dată. 

de Redactia Observator

la 17.08.2024 , 20:14

Zile întregi s-a vehiculat că vedeta va avea o petrecere de zile mari, cu sute de invitaţi celebri, la Teatro Grande din Pompei, stârnind astfel furia multor italieni care au spus că nu se cuvine ca vedetele să celebreze în oraşul antic, distrus de erupţia Muntelui Vezuviu. Poate şi de aceea, Madonna s-a mulţumit aseară doar cu o vizită privată în parcul arheologic. 

Madonna, vizită privată la Pompei 

Sute de fani italieni au aşteptat să o vadă pe cântăreaţă, care au fost însă dezamăgiţi că au surprins doar maşinile cu care starul a circulat.

Vezi și

În cadrul vizitei, regina muzicii pop s-a întâlnt cu un grup de adolescenţi care participă la un proiect de promovare al oraşului antic. Tinerii au cântat şi câteva melodii tradiţionale în cinstea ei. 

La rândul ei, Madonna a decis să sprijine proiectul în care artiştii interpretează comedii readaptate la amfiteatrul din Pompei. Organizatorii vizitei spun că diva a donat sute de mii de euro pentru ca aceştia să-şi poată desfăşura activitatea încă un an cel puţin. 

Pe reţelele de socializare, artista a postat şi câteva imagini în care le-a arătat fanilor ţinuta spectaculoasă pe care a ales să o poarte printre ruinele din Pompei. A optat pentru o rochie lungă din dantelă albă pe care a asortat-o cu corset negru, un colier imens de aur şi cercei pe măsură. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Ştiri externe » Madonna, vizită privată la celebrul sit arheologic Pompei de ziua ei. Diva a purtat o rochie lungă din dantelă albă şi un corset negru