Antena Meniu Search
x

Mafiot din Rusia, asasinat în timp ce petrecea după eliberarea din închisoare (Video)

Imagini înfiorătoare surprinse în orașul Novokuznetsk, din Rusia. Un mafiot este executat cu sânge rece în timp ce petrece alături de prieteni eliberarea din închisoare. 

Mafiot din Rusia, executat pe la spate în timp ce petrecea după eliberarea din închisoare (Video) - Youtube

Imagini înfiorătoare surprinse în orașul Novokuznetsk, din Rusia. Un mafiot este executat cu sânge rece în timp ce petrece alături de prieteni, după eliberarea din închisoare. 

Pe imaginile de pe camerele de supraveghere se observă cum, la un moment dat, un individ individ îmbrăcat în negru se aproapie de grupul petrecăreților și își descărcă arma în trupul victimei.

În doar câteva secunde asasinul trage șase focuri, sub privirile împietrite ale martorilor, după care dispare nevăzut.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Zhestokov, 39 de ani, fusese eliberat din penitenciar la începutul lunii iulie. Bărbatul primise o condamnare pentru fraudă și șantaj.

Șeful poliției din Novokuznetsk a preluat personal conducerea investigației. Asasinatul vine pe fondul creșterii, în ultima perioadă, a infracționalității organizate în Rusia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Mafiot din Rusia, asasinat în timp ce petrecea după eliberarea din închisoare (Video)