Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Mai multi romani au trait alaturi de americani clipele de teroare din Boston

Au fost chiar acolo, in mijlocul infernului. Doar norocul sau o decizie de moment le-a salvat vietile. Marturiile lor sunt cutremuratoare.

de Redactia Observator

la 17.04.2013 , 13:38

Mara Lenco ar fi trebuit sa fie chiar in mijlocul multimii. Cu doar cateva minute inainte de prima explozie, i s-a parut ca e prea aglomerat si a plecat sa-si ia ceva de mancare. Asta a salvat-o: “Printr-o inspiratie divina, m-a salvat un hot-dog”.

Isi aminteste ca, in clipa urmatoare, a vazut in jur doar oameni ingroziti de moarte: “Cand am auzit a doua bubuitura, am inceput sa fugim. Toata lumea s-a panicat si striga: Bombe, bombe!”.

Denisa Dobrin, o alta romanca stabilita in Boston, a fost la competitie ca voluntar. Era chiar langa linia de sosire cand locul s-a cutremurat. In prima clipa, n-a realizat ce se intampla. A crezut ca este o salva de tun sau o petarda.: “Am vazut oamenii alergand, am vazut pe cineva care a cazut. Nu stiam daca sa fug, ce sa fac, incotro s-o iau”.

Vezi și

Ii e greu sa stearga din minte imaginea terorii: “Vedeai oameni plini de sange, un copil care avea sange pe el. Unul dintre cei pe care i-a adus spre cort, un picior era aproape dus de tot, iar la celalalt i se vedea osul”.

Alti doi romani, sportivii Nuta Olaru si Andrei Fluerasu s-au aflat printre concurentii care au alergat la amaraton. Si pe ei cineva de sus i-a iubit. Terminasera cursa cu doua ore inaintea masacrului.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Ştiri externe » Mai multi romani au trait alaturi de americani clipele de teroare din Boston