Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Mai multi tineri rusi au incheiat petrecerea de Paste cu o bataie in plina strada

Numerosi tineri rusi au sarbatorit Pastele la petreceri in club. Dar, in orasul Pskov o asemenea noapte fierbinte s-a incheiat cu o bataie de pomina, in plina strada. Trei participanti au ajuns la spital

de Redactia Observator

la 07.05.2013 , 08:44

Se pare ca incidentul nu este ceva iesit din comun in Rusia, dar, de aceasta data, a fost filmat, iar inregistrarea a ajuns pe internet.

Cearta din noaptea de Inviere s-a iscat aproape din senin, intre un grup care intra in club si altul care iesea. Unul din tineri n-a ezitat sa foloseasca un pistol, dar nu a reusit sa calmeze spiritele decat pentru moment.

Dupa ce au studiat inregistrarea, anchetatorii au stabilit ca la incaierare au luat parte vreo 15 persoane, barbati si femei. Cu totii pareau in stare destul de avansata de ebrietate, asa ca, din fericire, nu toate loviturile si-au atins tinta. Trei oameni au ajuns, totusi, la spital, dar vietile lor nu sunt in pericol. Pe langa lovituri, adversarii si-au adresat si insulte pe care autorul inregistrarii a avut grija sa le mascheze.

Vezi și

Cativa trecatori au incercat sa separe cele doua tabere, dar fara succes, iar unul dintre ei a chemat politia. Combatantii n-au asteptat sosirea oamenilor legii si au plecat, fiecare pe drumul sau. Un comentator de pe internet a amintit ca "bataile de dupa dans" au intrat in traditie inca de pe vremea Uniunii Sovietice, dar, pe atunci, nu erau filmate iar presa le trecea sub tacere.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri externe » Mai multi tineri rusi au incheiat petrecerea de Paste cu o bataie in plina strada