Antena Meniu Search
x

OBSERVATOR SPECIAL! Malaezia: Jaf in 60 secunde

Am ajuns la o concluzie: daca filmul "Dispari in 60 de secunde" ar fi trebuit sa fie turnat in Malaezia, nu ar mai fi ajuns niciodata pe marile ecrane! Si asta pentru ca in frumoasa tara exotica, nici macar hotii pe scutere nu reusesc sa comita un furt in mai putin de 50 de secunde

Vezi și

O strada pustie si o cladire supravegheata de un sistem video. Oricine s-ar intreba de ce ar fi necesar acest lucru, in conditiile in care prin zona nu trece tipenie de om. Iata de ce!

Patru indivizi pe scutere, opriti in fata portii, par destul de organizati. Sar poarta pe rand, fara nici cel mai mic efort, ceea ce inseamna ca sunt destul de tineri. Stiu ca nu trebuie sa-si dea jos castile de protectie nicio clipa, pentru ca ar putea fi recunoscuti. Asadar, stiu si ca exista o camera de supraveghere.

Cei trei hoti, plus complicele care a ramas sa stea de sase la scutere, pun mana pe niste saci cu ceva. Primul hot sare cu tot cu sac. Al doilea, la fel. Cel de-al treilea, insa, reuseste sa alunece si sa cada fara pic de gratie. Pana in final, sare si el poarta, recupereaza sacii si toti patru pleaca fericiti, cu sacii in brate.

Morala? Uneori un caine fioros e mult mai eficient decat un sistem de supraveghere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » OBSERVATOR SPECIAL! Malaezia: Jaf in 60 secunde