Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Mama a două fetiţe, descoperită cu cancer, se pregăteşte de ultimul Crăciun alături de familie

Beth Durkin, o mămică de 33 de ani, din Ţara Galilor, a fost descoperită în urmă cu trei luni cu cancer la plămâni şi cancer osos, iar acum se pregăteşte să petreacă ultimul Crăciun alături de familia ei.

de Cristi Ioniţă

la 15.12.2019 , 11:57

Mama celor două fetiţe a fost descoperită cu cancer în urmă cu trei luni
Beth Durkin, alături de soţul ei şi cele două fetiţe - Wales Online

Beth Durkin, o mămică de 33 de ani, din Ţara Galilor, a fost descoperită în urmă cu trei luni cu cancer la plămâni şi cancer osos, iar acum se pregăteşte să petreacă ultimul Crăciun alături de familia ei.

Beth a fost încercată din greu în ultima perioadă. Avea deja o fetiţă cu Marc, soţul ei, în momentul în care, anul trecut, a rămas din nou însărcinată.

Conform Wales Online, pe perioada sarcinii, Beth a fost înştiinţată că al doilea copil al ei s-ar putea naşte cu grave probleme de sănătate.

Articolul continuă după reclamă

Deşi i s-a oferit varianta renunţării la sarcină, femeia şi-a dorit enorm să continue şi să aibă şi al doilea copil.

Olivia Durkin s-a născut anul trecut, cu grave probleme la inimă, iar primele trei luni din viaţă şi le-a petrecut în spital, unde a fost supusă unei prime intervenţii chirurgicale pentru implantarea unei valve la inimă.

Imediat după externarea micuţei, Beth a fost înştiinţată că fetiţa suferă de sindromul DiGeorge, respectiv va avea în permanenţă defecte cardiace şi probleme de învăţare şi adaptare.

Lovitura decisivă a venit în urmă cu trei luni, când Beth a fost înştiinţată că, la numai 33 de ani, suferă de cancer la plămâni şi cancer osos.

Femeia a povestit, pentru sursa amintită, momentul în care a aflat verdictul: "Eram în faţa comisiei de medici şi simţeam că e serioasă treaba din modul în care se comportau. Am întrebat dacă este serioasă treaba şi nu au vrut să-mi răspundă. Am întrebat dacă este grav şi abia atunci mi-au spus că în mod cert nu este o veste bună. În acel moment nu am mai avut puterea să întreb decât cât. Şi atunci mi-au spus între 6 şi 12 luni".

Beth şi-a dat seama că, astfel, va petrece în acest an ultimul Crăciun alături de familie. Nu s-a obişnuit cu ideea, dar spune că "mi-ar fi mult mai uşor dacă aş ştii că Olivia este şi va fi bine. Dar eu am adus-o pe lumea aceasta şi eu ar trebui să fiu cea care se asigură că este ok".

Cristi Ioniţă Like

Născut în '82, îndrăgostit de sport din '83, Cristi Ioniţă a început să lucreze în presă încă din clasa a X-a, când scria ştiri din sport pentru Uniplus Radio.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Ştiri externe » Mama a două fetiţe, descoperită cu cancer, se pregăteşte de ultimul Crăciun alături de familie