Antena Meniu Search
x

Bunică lovită în faţa unei şcoli de o femeie, pentru că mergea prea încet: „Mă grăbeam”

O femeie „prea grăbită” a lovit o bătrână de 64 de ani, chiar în faţa unei şcoli pentru că mergea prea încet. Fapta sa nu a fost însă pedepsită cu închisoarea, se arată decizia anchetatorilor. 

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 25.03.2019, 10:45

Femeia a peldat vinovată, dar a scăpat de închisoare
Bunica mergea prea încet, fapt ce a enervat-o pe femeie - Profimedia

O femeie „prea grăbită” a lovit o bătrână de 64 de ani, chiar în faţa unei şcoli pentru că mergea prea încet. Fapta sa nu a fost însă pedepsită cu închisoarea, se arată decizia anchetatorilor. 

Emma Sands, în vârstă de 32 de ani, mamă a trei copii și o femeie în vârstă de 64 de ani, luau micuţii de la aceeaşi şcoală primară, în momentul producerii incidentului. 

Bătrâna a povestit la tribunal că mergea pe lângă şcoală cu nepoţii, când a auzit un comentariu din spatele ei. Pentru că nu înţelesese concret i-a întrebat pe cei mici, iar aceştia i-au explicat că femeia spusese că nu ştie să meargă corect. 

Atunci bunica s-a întors spre Emma şi a întrebat-o: „Ce ai spus?” moment în care femeia a reacţionat răspicat: „Taci din gură!”.

Ce a urmat depăşeşte orice imaginaţie. Cu o cheie în mână, nervoasă, femeia i-a dat un pumn în spate şi a împins-o pe jos pe bătrână. Înspăimântaţi, copiii au început să ţipe, dar femeia i-a mai adresat câteva injurii înainte să plece. 

Bunică lovită pe stradă pentru că mergea prea încet

Arestată mai târziu, Emma Sander a declarat poliţiştilor că era nervoasă pentru că se grăbea şi nu putea trece pe alee să o ocolească. Bătrâna care mergea prea încet pentru ea. De asemenea şi-a justificat atitudinea prin faptul că trecea printr-o perioadă de stres în ultima vreme. 

„Într-adevăr trecuse prin multe momente stresante, fiind şi în apropierea comemorării decesului soţului ei. Este clar că gestul ei poate fi tradus printr-un strigăt de ajutor” a declarat Joanne Corbett.

Femeia a pledat ulterior vinovată pentru acuzaţia de agresiune, după ce a lovit femeia şi a împins-o pe jos pentru că nu se mişca destul de repede. 

„A fost umilitor pentru victimă şi înfricoşător pentru copii. E mama a trei copii. Ar trebui să ştie mai bine” a adăugat magistratul Joanne Fox. 

Magistrații i-au dat lui Sands o sentință de opt săptămâni de închisoare suspendată timp de 18 luni și i s-a ordonat să plătească victimelor suma de 150 de lire sterline.

Conform Daily Mail, Emma Sander trebuie, de asemenea, să finalizeze un program de reabilitare, în urma incidentului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Bunică lovită în faţa unei şcoli de o femeie, pentru că mergea prea încet: „Mă grăbeam”