Antena Meniu Search
x

O mamă şi-a ucis bebeluşul de aproape o lună, geloasă că soţul îl iubea mai mult

O mamă i-a tăiat gâtul fiicei sale de trei săptămâni cu un cuțit de bucătărie deoarece credea că soțul ei iubește copilul mai mult.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 20.03.2019, 16:30

Mama şi-a ucis bebeluşu lcu un cuţit de bucătărie
Femeia era geloasă pentru că soţul ei iubea copilul mai mult - Revine Police

O mamă i-a tăiat gâtul fiicei sale de trei săptămâni cu un cuțit de bucătărie deoarece credea că soțul ei iubește copilul mai mult.

Femeia în vârstă de 21 de ani a devenit extrem de geloasă pe propriul bebeluş, crezând că soţul ei nu îi mai oferă aceeaşi atenţie aşa că a recurs la un gest extrem. A profitat de momentul în care bărbatul a plecat din apartament pentru câteva minute, ca să ducă gunoiul, a luat un cuţit din bucătărie şi i-a tăiat gâtul bebeluşului.

Când s-a întors, bărbatul şi-a văzut soţia plină de sânge. Îngrozit, s-a repezit în dormitor pentru a verifica fetiţa şi a văzut-o nemişcată, într-o baltă de sânge, cu gâtul tăiat. În stare de şoc, omul a alertat imediat poliţia, în speranţa că cea mică ar mai putea fi salvată. 

Când au ajuns la faţa locului însă, medicii nu au mai putut face decât să declare decesul.  

„ A ieşit câteva minute. Atunci a luat un cuţit de bucătărie şi a tăiat gâtul copilului” a declarat soacra femeii, Maria Momot. 

Doamna Momot susține că nora ei era geloasă pentru copil, deoarece credea că soțul ei îi iubește copilul mai mult.

„Atât fiul meu cât şi eu am iubit copilul acela foarte mult. Am fost foarte atenţi şi i-au purtat grija mereu.  Ea era geloasă. Se gândea că bărbatul ei iubea mai mult copilul decât pe ea. De dimineaţa făcusem baie copilaşului şi acum e mort. Nu pot să cred că s-a întâmplat aşa ceva” a mai spus soacra criminalei. 

Paramedicii au declarat că femeia nicii măcar nu înţelegea ce a făcut greşit. La faţa locului, în apartamentul lor din Rivne, Ucraina, îşi întreba soţul distrus de durere, în stare de şoc „De ce plângi?”

Poliția a spus că au descoperit cuţitul, arma crimei, în chiuveta din bucătărie.

„Copilul a murit în urma rănii extrem de grave provocate de cuţit în zona gâtului. Mama nu a putut explica care au fost motivele. Nu şi-a putut aminti nici ce făcuse până în acel moment” a declarat Anton Kruk, purtător de cuvânt. 

Femeia fusese eliberată dintr-un ospiciu, din motive de sănătate mintală, chiar cu câteva săptămâni înainte de incident. Suferea de meningoencefalită în luna noiembrie a anului trecut, potrivit rapoartelor. Pacienții cu meningoencefalită suferă de o infecție sau inflamație a meningelor și a creierului.

Boala a provocat anumite tulburări psihiatrice mamei și a fost supusă unui tratament într-o unitate de sănătate mintală, dar a fost externată însă pe data de 3 martie, fiind declarată sănătoasă.

Conform Mirror, în urma incidentului ea a fost reţinută şi va fi supusă unui nou control psihiatric. Dacă se va dovedi că era în deplinătatea sănătăţii mintale, mama criminală ar putea fi condamnată la 15 ani de închisoare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri externe » O mamă şi-a ucis bebeluşul de aproape o lună, geloasă că soţul îl iubea mai mult