Antena Meniu Search
x

Mandat de arestare pentru Puigdemont. Extrădarea liderului separatist catalan poate dura și două luni

Soarta lui Carles Puigdemont este în mâinile autorităţilor belgiene. Judecătorii spanioli au emis un mandat internaţional de arestare pe numele lui.

Vezi și

Soarta lui Carles Puigdemont este în mâinile autorităţilor belgiene. Judecătorii spanioli au emis un mandat internaţional de arestare pe numele lui şi cer extrădarea la Madrid. Deloc îngrijorat, de la Bruxelles, preşedintele şi-a anunţat candidatura la alegerile din decembrie.

Carles Puigdemont a apărut la televiziunea belgiană chiar în timp ce justiţia spaniolă semna mandatul de arestare. 

Judecătorii şi procurorii de la Madrid vor să fie tras la răspundere pentru haosul creat odată cu declararea independenţei Cataloniei. 

Preşedintele suspendat a ales să îi vorbească unui belgian căsătorit şi el cu o româncă. 

Quentin Warlop este însurat cu Daniela Prepeliuc o frumoasă meteoroagă din Rădăuţi.

Pentru prima doamnă a Cataloniei, de o săptămână, dimineţile nu mai sunt la fel de bune. Chiar dacă va contesta mandatul de arest, soţul ei trebuie să rămână în Belgia. 

În Spania ar avea soarta celor 8 miniştri, închişi de joi pentru rebeliune şi delapidare. În sprijinul lor, la Bruxelles şi în Barcelona, mii de catalani au ieşit în stradă.

Autorităţile belgine hotărăsc astăzi dacă îl extrădează pe Puigdemont. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri externe » Mandat de arestare pentru Puigdemont. Extrădarea liderului separatist catalan poate dura și două luni