Antena Meniu Search
x

Restaurant cu manechine la mese, ca să pară plin și clienții să nu se simtă singuri (Video)

Inn at Little Washington, un restaurant cu trei stele Michelin, situat la aproximativ 90 de minute de Washington, D.C. s-a redeschis, după aproape două luni de închidere, ca parte a măsurilor împotriva pandemiei coronavirusului.

de Redactia Observator

la 01.06.2020, 22:10

Manechinele sunt aranjate la mese ca să pară că fac ceva anume - Profimedia
  • Manechinele sunt aranjate la mese ca și când ar spune o poveste
  • Restaurant va arăta întotdeauna plin

Din cauza noilor restricții, în prima fază de redeschidere, clienții pot fi serviți cu mâncare doar pe terasa restaurantului. Când se va trece la a doua fază, restaurantul va limita locurile de luat masa la 50% din capacitatea sa obișnuită.

Însă, bucătarul și în același timp proprietarul, Patrick O’Connell, a avut ideea teatrală de a umple scaunele goale din zona de interior cu manechine pline de farmec postbelic, care se par să fie implicate în conversații sau acțiuni romantice.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"Avem astfel de manechine foarte fermecătoare și atrăgătoare, care își spun propria poveste și vor fi tovarăși de masă pentru clienți. Deci, restaurantul va avea ambianță și va arăta plin", a declarat patronul, citat de Reuters.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Restaurant cu manechine la mese, ca să pară plin și clienții să nu se simtă singuri (Video)