Antena Meniu Search
x

Video "Maniacul din Angarsk", criminalul care a violat şi ucis 81 de rusoaice, vrea să intre în Wagner şi să lupte în Ucraina: "Visul meu? Să lupt pe front"

Unul dintre cei mai sadici criminali din istoria Rusiei se cere pe front. Mihail Popkov spune că este dispus să meargă în Ucraina şi să lupte în unităţile Wagner.

de Redactia Observator

la 17.01.2023, 18:03

"Maniacul din Angarsk", criminalul care a violat şi ucis 81 de rusoaice, vrea să intre în Wagner şi să lupte în Ucraina: ""Visul meu? Să lupt pe front"
- Captura Twitter

Mihail Popkov, supranumit de presa rusă "maniacul din Angarsk", a declarat că este pregătit să se înroleze în Grupul Wagner şi să lupte pe frontul din Ucraina. Popkov, care e specializat în tehnică de radiolocaţie, este de părere că aceste calităţi pe care le deţine ar da o mână de ajutor importantă ruşilor. Chiar dacă se află de 10 ani în închisoare, perioadă în care tehnologia a evoluat foarte mult, Popkov spune că va învaţa repede să lucreze cu noile echipamente folosite acum pe front.

Wagner recrutează deţinuţi care sunt apoi graţiaţi dacă supravieţuiesc 6 luni în Ucraina

"Care este visul meu? Să lupt pe front, în cadrul operațiunii speciale din Ucraina! Sunt în închisoare de 10 ani, totul este mai modern acum, cu electronica radio și așa mai departe, dar cred nu va fi atât de greu să studiez rapid despre ce e vorba", a declarat Mihail Popkov într-un interviu pentru publicaţia Vesti Irkuţk. Popkov are însă şi condiţii: n-ar vrea să meargă chiar acum pe front şi să schimbe celula încălzită cu tranşeele îngheţate din Ucraina, dar o dată cu venirea primăverii este dispus să facă acest pas.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Mihail Popkov a omorât 81 de persoane, crimele fiind comise în perioada 1992 - 2010 în regiunea Irkuţk. Bărbatul a fost sergent în cadrul Ministerului Afacerilor de Interne din Rusia şi până în 1998, când a fost scos din sistem, a comis o parte din crime purtând uniforma de poliţist. Potrivit anchetei, majoritatea victimelor aveau între 19 şi 28 de ani. Cea mai mică victimă a avut 15 ani, iar cea mai în vârstă 40 de ani. Toate aceste femei au fost şi violate înainte de a fi ucise.

Popkov a fost arestat în 2012 şi a primit două condamnări pe viaţă pentru faptele sale. Acum, Popkov cere eliberarea condiţionată după ce a văzut că Grupul Wagner face recrutări din închisorile Rusiei, iar cei care supravieţuiesc cel puţin 6 luni pe front sunt graţiaţi indiferent de condamnarea pe care o aveau.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » "Maniacul din Angarsk", criminalul care a violat şi ucis 81 de rusoaice, vrea să intre în Wagner şi să lupte în Ucraina: "Visul meu? Să lupt pe front"