Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Marea Britanie intră într-o nouă etapă de relaxare. Se redeschid pub-urile

Marea Britanie a făcut publică lista statelor verzi, din care cetăţenii au voie să intre în Regat. Din 10 iulie, cei care vin din zona verde, nu mai trebuie să stea în carantină. Din păcate, România şi Portugalia nu fac parte din această listă.

de Redactia Observator

la 04.07.2020 , 11:39

  • România nu este pe lista țărilor "verzi"
  • Premierul din Regat face apel la responsabilitate

Peste 60 de ţări sunt incluse în lista Marii Britanii, printre care şi Serbia, cu toate că în Belgrad este stare de urgenţă. Printre ţările lipsă se numără Statele Unite, Brazilia, Portugalia sau România. Decizia excluderii de pe listă le-a nemulţumit pe autorităţile din Portugalia.

Eduardo Cabrita, ministrul de InternePot spune că este o decizie fără niciun motiv şi în termeni tehnici am încercat să explicăm Marii Britanii cât de lipsit de sens este.

Din weekendul acesta Marea Britanie intră într-o nouă etapă de relaxare. Pub-urile se vor redeschid, iar oamenii trebuie să respecte distanţarea socială. Premierul ţării are în plan să redeschidă şi salile fitness peste câteva săptămâni, dacă numărul cazurilor nu va creşte. Boris Johnson consideră că este nevoie ca afacerile să revină la normal pentru repornirea economiei. Cu toate acestea îi îndeamnă pe britanici să fie precauţi.

Vezi și

Boris Johnson, prim-ministrul Marii Britanii Îi îndemn pe britanici să aibă grijă. Nu uitați! Nu vă adunați în grupuri mai mari de șase persoane în exterior. Păstraţi distanţa.

Mâine, britanicii vor ieşi din nou în stradă să aplaude pentru cadrele medicale.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri externe » Marea Britanie intră într-o nouă etapă de relaxare. Se redeschid pub-urile