Antena Meniu Search
x

O fetiță de 5 săptămâni, ucisă de tatăl ei, a fost înmormântată de trei ori, din cauza poliției. Cazul teribil, prezentat în Parlamentul britanic

Caz cutremurător în Marea Britanie! Familia unei fetițe ucise de tatăl ei a fost nevoită să organizeze trei înmormântări, din cauza poliției din Greatest Manchester.

Familia unei fetite ucise de tatal ei a inmormantat-o de 3 ori

Caz cutremurător în Marea Britanie! Familia unei fetițe ucise de tatăl ei a fost nevoită să organizeze trei înmormântări, din cauza poliției din Greater Manchester, scrie mirror.co.uk.

Cazul lui Leah Aldridge, din Atherton (Manchester), care a murit la vârsta de cinci săptămâni, în 2002, a fost prezentat, miercuri, în fața colegilor de parlamentarul britanic Chris Green.

Pe 3 decembrie 2002, copilul era răcit și nu putea să doarmă, iar tatăt ei, Andrew Ashurst, a încercat să o culce.

Enervat de faptul că fetița nu adormea, bărbatul a zguduit-o puternic pe copilă, provocându-i acesteia o hemoragie cerebrală masivă. Fetița a fost transportată la spital, dar a murit în prima zi de Crăciun.

Pe acelaşi subiect

Poliția și medicii legiști au investigat cazul timp de opt luni, acuzându-l pe Andrew Ashurst de omucidere, însă bărbatul a acceptat o acuzație de omor prin imprudență, fiind condamnat la trei ani de închisoare.

După cele opt luni de anchetă, corpul fetiței a fost predat familiei, care și-a înmormântat copilul.

În 2017, însă, familia a fost informată de către poliția din Greater Manchester că s-au descoperit părți din corpul fetiței, astfel că familia a fost nevoită să organizeze un al doilea serviciu funerar.

Ca și cum n-ar fi fost de ajuns, în urmă cu trei săptămâni, rudele lui Leah Aldridge au fost din nou informate că s-au găsit alte părți din corpul fetei, familia fiind nevoită să treacă prin drama unei a treia înmormântări, a povestit Chris Green în Parlamentul britanic.

"Familia nu mai are încredere în Poliția din Greater Manchester, în serviciul legist, în Primăria din Greater Manchester", a declarat parlamentarul britanic, cerându-i premierului Theresa May, prezentă în sală, să demareze o anchetă în acest caz.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » O fetiță de 5 săptămâni, ucisă de tatăl ei, a fost înmormântată de trei ori, din cauza poliției. Cazul teribil, prezentat în Parlamentul britanic