Antena Meniu Search
x

Video Marea Britanie nu relaxează restricţiile: "Dacă îți iei piciorul de pe gâtul bestiei, lucrurile pot scăpa din nou de sub control"

Premierul britanic Boris Johnson spune că trebuie să mențină restricțiile, pentru a reduce în continuare numărul de infectări cu coronavirus.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 01.02.2021, 17:02

Premierul Marii Britanii a anunţat că restricţiile rămân în vigoare - Profi Media

Măsurile nu se relaxează

Rata de infecție cu coronavirus în Marea Britanie se aplatizează și probabil va începe să scadă, dar rămâne la un nivel ridicat, ceea ce înseamnă că nu poate exista o diminuare prematură a restricțiilor COVID-19, a declarat luni premierul Boris Johnson, citat de Reuters.

"Începem să vedem unele semne de aplatizare și poate chiar o scădere a ratelor de infecție și a spitalizărilor. Dar nu uitați că sunt încă la un nivel foarte ridicat", a declarat Johnson.

"Riscul este ca, dacă îți iei piciorul de pe gâtul fiarei, dacă permiți ca lucrurile să scape de sub control și atunci am putea, din păcate, să vedem cum boala se răspândește din nou, repede, înainte să primim suficiente vaccinuri. Acesta este riscul", spune premierul britanic.

Premierul britanic este optimist

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Boris Johnson s-a declarat "optimist" că oamenii vor putea pleca în vacanță în această vară, atâta timp cât vaccinurile încep să țină Covid sub control. Premierul a salutat vestea că îngrijitorii persoanelor în vârstă au primit prima doză de vaccin.

Întrebat ce înseamnă asta pentru a permite revenirea la normalitate, el a spus: "Nu vreau să dau prea multe date în privinţa vacanțelor noastre de vară, dar sunt optimist, unele lucruri chiar merg bine"

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Marea Britanie nu relaxează restricţiile: "Dacă îți iei piciorul de pe gâtul bestiei, lucrurile pot scăpa din nou de sub control"