Antena Meniu Search
x

Marea Britanie se pregăteşte de nuntă. Una ca-n poveşti. Prinţul Harry şi-a cerut iubita de soţie, după un an de relaţie

Clopotele de nuntă vor bate din nou la Palatul Buckingham. Prinţul Harry o va lua de soţie pe iubita sa, Meghan Markle.

Vezi și

Clopotele de nuntă vor bate din nou la Palatul Buckingham. Prinţul Harry o va lua de soţie pe iubita sa, Meghan Markle. Actriţa a fost cerută în căsătorie la începutul lunii noiembrie. Iar nunta va avea loc în primăvara anului viitor, cel mai probabil după naşterea celui de-al treilea copil al Ducesei Kate şi al prinţului William.

Cu zâmbetul pe buze şi vizibil emoţionaţi, Prinţul Harry şi Meghan Markel au avut prima apariţie publică în calitate de proaspeţi logodnici. Locaţia a fost una dintre grădinile Palatului Kensington, foarte îndrăgită de Prinţesa Diana. Cei doi şi-au făcut publică relaţia anul trecut şi au apărut împreună la Jocurile Invictus din Canada. Cu binecuvântarea Reginei Elisabeta a Doua şi a părinţilor actriţei, cei doi au anunţat astăzi că se vor căsători. 

Vedeta de peste ocean are 36 de ani, cu trei mai mulţi decât alesul ei. Meghan a mai avut o căsnicie, căreia i-a pus punct în 2013. În trecut, acesta ar fi fost motivul pentru care relaţia lor nu ar fi fost permisă. 

Meghan ar putea să devină prinţesă sau să primească titlul de Ducesă de Sussex, în momentul în care se va căsători cu Harry, al cincilea în linia de succesiune. Ea a devenit cunoscută pentru rolul din serialul "Suits". Feministă convinsă, Meghan a participat la mai multe acţiuni ale ONU în Africa. De altfel, munca umanitară reprezintă unul dintre lucrurile care i-au apropiat pe cei doi. 

După căsătorie, Harry şi Meghan vor fi vecinii lui Kate şi William şi vor locui la Nottingham Cottage, lângă Palatul Kensington. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri externe » Marea Britanie se pregăteşte de nuntă. Una ca-n poveşti. Prinţul Harry şi-a cerut iubita de soţie, după un an de relaţie