Antena Meniu Search
x

Maria Şarapova, acuzată de înşelăciune şi conspiraţie criminală. Tenismena este implicată într-un scandal monstru

Maria Şarapova este vizată de o anchetă a autorităţilor indiene, pentru înşelăciune şi conspiraţie criminală, după falimentul unui proiect imobiliar de lux.

Maria Şarapova este implicată într-un scandal de mari proporţii. Jucătoarea rusă de tenis este vizată de o anchetă a autorităţilor indiene, pentru înşelăciune şi conspiraţie criminală, după falimentul unui proiect imobiliar de lux, scrie Agerpres. 

Firma care se ocupa de dezvoltarea acestui proiect imobiliar ar fi luat milioane de dolari de la clienți înainte ca afacerea să dea faliment. Şarapova este, susţine avocatul unuia dintre cumpărători, parte a cazului demarat împotiva companiei Homestead Infrastructure Development. 

Jucătoarea a călătorit în India, în 2012, pentru a lansa acest proiect imobiliar de apartamente de lux, numit ''Ballet by Sharapova'', și care a fost prezentat potențialilor clienți ca urmând să aibă o academie de tenis, un club și un heliport.

Proiectul o citează pe Șarapova spunând că obiectivul său este de a-i face pe ''proprietari să simtă că dețin ceva special și diferit".

Poliția nu a comentat deocamdată în acest caz, care va fi prezentat în fața unui tribunal din New Delhi. De asemenea, nu au putut fi contactați nici dezvoltatorii proiectului, iar Șarapova nu a făcut niciun comentariu.

Sursă: Agerpres

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Maria Şarapova, acuzată de înşelăciune şi conspiraţie criminală. Tenismena este implicată într-un scandal monstru