Antena Meniu Search
x

Video Mărturia emoţionantă a unei mame, după ce fiul ei a fost ucis la Dnipro: "Vă blestem până la a şaptea generaţie. Veţi fi blestemaţi de mine şi de lacrimile mamelor"

O mamă care şi-a pierdut fiul în urma bombardamentului asupra unei bloc de locuințe din Dnipro şi-a strigat durerea şi i-a blestemat pe autorii atacului, potrivit News.ro

de Redactia Observator

la 15.01.2023, 09:45

Într-un filmuleţ devenit viral, femeia este ţinută de doi bărbaţi în timp ce îşi strigă disperarea în mijlocul operaţiunilor de salvare după atacul de la Dnipro.

„De ce l-ai ucis? Ai venit aici în oraşul nostru. Te-am acceptat ca pe nişte oameni normali, ca pe nişte rude. Ce ai făcut cu fiul meu? Ticăloşilor. Vă blestem până la a şaptea generaţie. Veţi fi blestemaţi de toţi oamenii, de mine şi de lacrimile mamelor. Întreaga ta ţară să fie blestemată”, a strigat femeia.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

14 persoane au fost ucise şi alte 73 au fost rănite, după atacul cu o rachetă X-22  asupra unui bloc de locuințe din Dnipro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri externe » Mărturia emoţionantă a unei mame, după ce fiul ei a fost ucis la Dnipro: "Vă blestem până la a şaptea generaţie. Veţi fi blestemaţi de mine şi de lacrimile mamelor"