Antena Meniu Search
x

MĂRTURII CUTREMURĂTOARE după ATACUL din Londra: "A fost MASACRU! Teroriştii au ieşit din maşini şi au început să ÎNJUNGHIE şi să lovească oamenii! Erau DEZLĂNŢUIŢI" (VIDEO)

Aseară, la ora locală 22:08, polţia britanică a primit un apel care anunţa că o maşină a lovit pietonii la London Bridge. Vehicului, un microbuz alb, a continuat să meargă către Borough Market, iar din maşină au coborât bărbaţi care au înjunghiat mai multe persoane, inclusiv un ofiţer de poliţie. 

Aseară, la ora locală 22:08, polţia britanică a primit un apel care anunţa că o maşină a lovit pietonii la London Bridge. Vehicului, un microbuz alb, a continuat să meargă către Borough Market, iar din maşină au coborât bărbaţi care au înjunghiat mai multe persoane, inclusiv un ofiţer de poliţie. 

Bilanţul tragediei este de nouă morţi şi peste 48 de răniţi.

"Nimeni nu a fost rănit de impactul maşinii, însă odată ieşiţi din vehicul, teroriştii au început să lovească şi să înjunghie oamenii de pe stradă. A fost un masacru!", a declarat unul dintre martorii atacului.

Pe acelaşi subiect

Unul dintre suspecţi a fost fotografiat întins la pământ, după ce a fost împuşcat de poliţie. Un altul zăcea la mică distanţă.

Imagini transmise de televiziunile de ştiri sau publicate pe reţelele de socializare arată  cum zeci de oameni aleargă îngroziţi în urma haosului declanşat de terorişti.

Ben şi soţia sa Natalie se aflau în Borough Market, în apropiere de Southwark Tavern. Bărbatul a povestit că unul dintre atacatori avea tenul închis la culoare.

"Oamenii erau terifiaţi, fugeau...am văzut un bărbat îmbăcat în roşu cu un cuţit foarte mare care a înjunghiat o persoană de trei ori. Eram la 15 metri distanţă...a căzut la pământ", a declarat Ben. 

GALERIE FOTO: MĂRTURII CUTREMURĂTOARE după ATACUL din Londra: "A fost MASACRU! Teroriştii au ieşit din maşini şi au început să ÎNJUNGHIE oamenii!

Robbie se afla într-un taxi, pe London Bridge.

"Am văzut 20 sau 30 de oameni care fugeau, care încercau să intre în pubul Barrowboy and Banker. Cinci secunde mai târziu, o dubă a intrat violent pe trotuar. Iniţial, am crezut că este vorba despre un accident rutier, mulţi intervenind să vadă dacă cineva este rănit. Însă imediat mi-am dat seama că nu era aşa. Cei din maşină păreau foarte agresivi", povesteşte bărbatul.

Atacul de la Londra are loc la aproape două luni şi jumătate de la cel din apropierea Parlamentului britanic, soldat cu moartea a şase persoane, inclusiv a unei românce şi cu rănirea altor 50 şi la mai puţin de două săptămâni de la atentatul de la Manchester Arena, când 22 de persoane au fost ucise, iar alte 116 au fost rănite.

În 22 martie, atacatorul, Khalid Masood, a intrat cu maşina în pietoni pe Podul Westminster. A intrat apoi cu vehiculul într-un gard, a ieşit din maşină având în mână un cuţit şi a fugit spre Parlament, fiind împuşcat.

În 22 mai, un bărbat de 22 de ani, identificat ca Salman Abedi, a detonat o bombă artizanală în timp ce spectatorii părăseau Manchester Arena, unde avusese loc un concert al artistei Ariana Grande.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » MĂRTURII CUTREMURĂTOARE după ATACUL din Londra: "A fost MASACRU! Teroriştii au ieşit din maşini şi au început să ÎNJUNGHIE şi să lovească oamenii! Erau DEZLĂNŢUIŢI" (VIDEO)