Antena Meniu Search
x

Video Mărturiile victimelor lui R. Kelly. S-a folosit de statutul de vedetă pentru a atrage femei vulnerabile şi minore

Se face dreptate pentru victimele celebrului artist R. Kelly. Vedeta R&B a fost condamnată la 30 de ani de închisoare pentru că, timp de decenii, a abuzat sexual minori. R. Kelly a negat tot timpul acuzaţiile, iar avocaţii lui au susţinut că pedeapsa este mult prea aspră, pentru că faptele s-au petrecut în urmă cu mult timp.  

de Redactia Observator

la 30.06.2022, 20:42

Vezi și

Timp de 25 de ani, potrivit procurorilor, R. Kelly s-a folosit de statutul de vedetă pentru a atrage fără remuşcări femei vulnerabile şi fete minore pentru sex, demonstrând o "desconsiderare crudă" faţă de victimele sale.

Gloria Allred, avocata care îi reprezintă pe acuzatorii lui R. Kelly: El a fost un prădător sexual abil care și-a vânat victimele și, după ce le-a ademenit, le-a provocat un prejudiciu emoțional semnificativ și, uneori, fizic, care, în unele cazuri, va continua să le rănească pentru tot restul vieții lor.

Mărturiile emoţionante ale victimelor lui R. Kelly

Procurorii federali l-au acuzat de pornografie infantilă şi incitarea minorilor la acte sexuale, învinuindu-l în special că a filmat activitatea sexuală cu tinerele fete şi mai apoi le-a cumpărat tăcerea potenţialilor martori. Cele mai multe dintre vicitmele sale nu aveau nici 15 ani în momentul abuzurilor. 

Pe acelaşi subiect

Lizzette Martinez, victimă R. Kelly: Mie, personal, mi s-a întâmplat asta cu mult timp în urmă. Aveam 17 ani, astăzi am 45 de ani. Nu m-am gândit niciodată că voi fi aici pentru a-l vedea tras la răspundere pentru lucrurile atroce pe care le-a făcut copiilor.

11 victime - nouă femei și doi bărbați şi-au făcut curaj să vorbească. În faţa instanţei, au povestit scene traumatizante, care le-au marcat viaţa.

Kitti Jones, victimă R. Kelly: Aceasta este o zi în care suntem ascultate și crezute, așa că ne simțim bine. Mă duc să-mi trăiesc viața și îmi recuperez viața și timpul înapoi.

În decizia magistraţilor au cântărit şi martorii care au vorbit despre cum R. Kelly şi-a folsit influenţa şi a obţinut acte false pentru a se căsători cu Aaliyah, în 1994. La acea vreme, regretata artistă avea doar 15 ani. Câştigător a 3 premii Grammy, cântăreţul, născut în Chicago, al cărui nume real este Robert Sylvester Kelly, a negat de la început toate acuzaţiile. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Mărturiile victimelor lui R. Kelly. S-a folosit de statutul de vedetă pentru a atrage femei vulnerabile şi minore