Antena Meniu Search
x

Video Masacru într-un orăşel liniştit din Germania. Trei persoane, împuşcate mortal în propria locuinţă, de un bărbat de 64 de ani

Masacru într-o localitate liniştită din sudul Germaniei, la periferia oraşului Augsburg. Trei persoane au fost ucise cu focuri de armă, în propria lor locuinţă, de un bărbat în vârstă de 64 de ani.

de Redactia Observator

la 29.07.2023, 09:13

Vezi și

Acesta s-a deplasat apoi în alt cartier unde a mai împuşcat doi oameni care, însă, sunt doar răniţi, iar vieţile lor nu sunt în pericol. Făptaşul a fost oprit mai târziu de poliţiştii care instalaseră puncte de control în tot oraşul. El s-a predat fără să opună rezistenţă. Anchetatorii nu ştiu încă de ce bărbatul a recurs la un asemenea gest, şi sunt şi ei şocaţi de acest caz ieşit din comun pentru zona respectivă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri externe » Masacru într-un orăşel liniştit din Germania. Trei persoane, împuşcate mortal în propria locuinţă, de un bărbat de 64 de ani