Antena Meniu Search
x

Video Mașină "înghițită" de o groapă, pe o șosea din New York. Strigătele disperate ale pasagerei au trezit localnicii. Cum s-a format craterul

Ne plângem de gropile de pe străzile noastre, dar nu suntem singurii care au astfel de probleme. Într-un orăşel din statul New York, o maşină a fost înghiţită de drum cu tot cu cei doi oameni care erau în ea.

de Redactia Observator

la 18.08.2023, 14:37

Vezi și

Localnicii au povestit că au fost treziţi din somn de un zgomot puternic, iar când au ieşit din casă au auzit strigătele disperate ale unei femei. Au văzut apoi craterul de trei metri apărut pe strada lor peste noapte, maşina prăbuşită şi o femeie urcată pe capotă care încerca să iasă din groapa uriaşă.

Femeia a povestit că se ducea spre casă împreună cu partenerul ei când autoturismul lor a picat, cu tot cu asfalt, într-o groapă. Autorităţile spun că drumul s-ar fi surpat în urma ploilor torenţiale căzute recent în zonă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Stiri externe » Mașină "înghițită" de o groapă, pe o șosea din New York. Strigătele disperate ale pasagerei au trezit localnicii. Cum s-a format craterul