Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O mașină a spulberat un grup de oameni, în Germania. O femeie a murit iar alte 14 persoane sunt rănite

O maşină a intrat intenţionat în mulţime într-o staţie de autobuz aflată într-un oraş din vestul Germaniei. O femeie a murit în urma rănilor suferite, iar alte 14 persoane au fost transportate la spital, inclusiv şoferul vinovat. Motivul din spatele incidentului este încă necunoscut.

de Redactia Observator

la 21.12.2018 , 10:51

O maşină a intrat intenţionat în mulţime într-o staţie de autobuz aflată într-un oraş din vestul Germaniei. O femeie a murit în urma rănilor suferite, iar alte 14 persoane au fost transportate la spital, inclusiv şoferul vinovat. Motivul din spatele incidentului este încă necunoscut, dar primele date par să indice că bărbatul era depresiv şi ar fi încercat să se sinucidă.

La scurt timp după tragedie, atmosfera este încă sumbră la locul accidentului. Bucăţi din maşina implicată în incident şi din refugiul staţiei de autobuz se văd împrăştiate pe stradă, iar un cordon al poliţiei blochează accesul pe stradă.

Autorităţiile susţin că şoferul, a cărui identitate nu a fost dezvăluită până în prezent, a virat brusc spre staţia de autobuz şi a lovit în viteză mulţimea care aştepta. Martorii au povestit că în minutele dramatice care au urmat primii care au sărit în ajutor au fost membrii unei patrule de poliţie aflate în zonă şi angajaţii unui cabinet stomatologic.

Vezi și

O femeie de 88 de ani a murit la spital din cauza rănilor suferite. Alţi 14 oameni, printre care şi şoferul autoturismului au fost răniţi. Starea a 8 dintre victime rămâne gravă.

Cauza producerii accidentului rămâne deocamdată neclară, dar primele informaţii par să arate că şoferul era deprimat şi ar fi încercat să se sinucidă. Primarul din oraşul Recklinghausen, Christoph Tesche, a transmis un mesaj de condoleanţe.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri externe » O mașină a spulberat un grup de oameni, în Germania. O femeie a murit iar alte 14 persoane sunt rănite