Antena Meniu Search
x

Masini de lux, expuse la Salonul automobilistic de la Shanghai

Producatorii de automobile de lux isi pun sperantele in piata chineza, care continua sa se dezvolte, in timp ce restul lumii doar se chinuie sa iasa din criza. Salonul automobilistic de la Shanghai a expus mai multe vehicule cu dotari si preturi impunatoare

Vezi și

Bugatti, Rolls Royce, Ferrari sau Bentley nu mai sunt demult marci necunoscute in China. Dimpotriva, producatorii sunt siguri ca, oricate dotari optionale le-ar spori pretul, modelele lor isi vor gasi clienti pe uriasa piata chineza. Bugatti, de exemplu, a adus la salonul din Shanghai un bolid care poate atinge o viteza de 410 kilometri pe ora. Masina nu i-a atras doar pe fotografii amatori. Un chinez cu bani s-a grabit sa si-o rezerve.

Aceasta nu e totul: in China au aparut si firme de "tuning" care prelucreaza masinile foarte scumpe pentru a le face inca si mai scumpe. Un Rolls Royce a capatat, astfel, o lungime uriasa, iar masca si celebra statueta i-au fost aurite. Pretul acestei masini este de 38 milioane de yuani, este singura din Asia si nu va mai aparea una la fel pe piata chineza.

Bineinteles, Rolls-ul extins si-a gasit si el cumparator. Pentru milionarii care se deplaseaza pe drumuri mai accidentate, o firma britanica a prezentat un vehicul de teren dotat cu tot confortul unei limuzine de lux.

Salonul de la Shanghai se inchide maine.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Masini de lux, expuse la Salonul automobilistic de la Shanghai