Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Maşinile din coloana oficială a lui Tim Walz, candidatul democrat pentru funcţia de vicepreşedinte al SUA, implicate într-un accident

Mai multe maşini din coloana oficială a lui Tim Walz, candidatul democrat pentru funcţia de vicepreşedinte al Statelor Unite, au fost implicate într-un accident. Coliziunea a avut loc pe drumul către Wisconsin unde urma să aibă loc un eveniment de campanie. Casa Albă a anunţat că cel puţin două persoane au fost rănite uşor, una dintre ele având mâna ruptă, iar Tim Walz a scăpat fără nicio zgârietură. Nu se ştie momentan care a fost cauza accidentului.

de Redactia Observator

la 03.09.2024 , 08:43

Tim Walz, ales de Kamala Harris pentru funcţia de vicepreşedinte dacă va câştiga alegerile prezidenţiale din noiembrie, a acceptat oficial pe 22 august nominalizarea Partidului Democrat. "E onoarea vieţii mele să accept nominalizarea", a declarat el în prezenţa delegaţilor reuniţi la Chicago în cadrul Convenţiei Partidului Democrat. Politicianul democrat din Minnesota a fost propulsat în prim-plan după retragerea preşedintelui Joe Biden din cursa pentru Casa Albă şi intrarea în scenă a vicepreşedintei Kamala Harris, una din cele mai mari răsturnări din istoria politică americană.

Tim Walz e un fost profesor de geografie

În vârstă de 60 de ani, el a acceptat la începutul lunii august să devină mâna dreaptă a vicepreşedintei SUA şi, de atunci, a călătorit prin ţară alături de ea. Tim Walz, un fost profesor de geografie care a crescut în statul rural Nebraska, este o alegere care ar trebui să îi liniştească pe alegătorii mai moderaţi ai partidului, care ar fi putut să o considere prea progresistă pe Kamala Harris.

Vezi și

Democraţii îi laudă, de asemenea, lui Walz palmaresul în protejarea dreptului la avort, una din temele majore înaintea alegerilor prezidenţiale din 5 noiembrie.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Ştiri externe » Maşinile din coloana oficială a lui Tim Walz, candidatul democrat pentru funcţia de vicepreşedinte al SUA, implicate într-un accident