Antena Meniu Search
x

Un medic român și-a otrăvit iubita într-un restaurant din Florida, în timpul cinei. I-a pus în băutură Xanax şi Ambien

Neurologul român Mircea Morariu a fost arestat, luni, fiind acuzat că şi-a otrăvit iubita într-un restaurant din Florida, în timp ce luau cina. Medicul i-a pus în băutură un amestec de Xanax şi Ambien, în timp ce femeia se afla la toaletă.

Neurologul român Mircea Morariu a fost arestat, luni, fiind acuzat că şi-a otrăvit iubita într-un restaurant din Florida, în timp ce luau cina. Medicul i-a pus în băutură un amestec de Xanax şi Ambien, în timp ce femeia se afla la toaletă.

Potrivit unui raport al poliţiei din Florida, Mircea Morariu a avut intenţia s-o ucidă pe Jenny Schroeder, în vârstă de 57 de ani.

S-a întâmplat pe 10 septembrie, în restaurantul grecesc "Ouzo Bay" din Boca Raton. 

Neurologul în vârstă de 50 de ani s-a întâlnit cu fosta sa iubită pentru a discuta despre logodna sa cu o altă femeie, Heather Wilcox. 

În timp ce Jenny Schroeder se afla la toaletă, medicul Morariu i-ar fi pus femeii un praf alb în băutură. Când a revenit la masă, românul a îndemnat-o să termine băutura din pahar.

Mircea Morariu a încercat să se sinucidă

Scena a fost văzută de un alt client al restaurantului, care a sunat imediat la poliție şi a făcut reclamaţie. Lui Jenny i s-a făcut rău și a fost transportată la spital unde, în urma testelor de sânge, s-a descoperit că a fost otrăvită cu un amestec de Xanax și Ambien. 

Femeia și-a revenit și a fost externată a doua zi. 

Când Morariu a fost confruntat în legătură cu incidentul din restaurnat, a încercat să se sinucidă luând cel puțin 90 de pastile Xanax. 

După ce a fost externat din spital, poliţiştii i-au cerut medicului român să se predea, însă bărbatul a refuzat dar a refuzat și a plecat cu barca pe mare. 

Ulterior, neurologul s-a predat la restaurantul lui Tiger Woods din Florida, scrie Daily Mail

Morariu este fratele fostei jucătoare de tenis Corina Morariu

Mircea Morariu este nimeni altul decât fratele fostei jucătoare de tenis Corina Morariu, cea care a câștigat turneul Wimbledon în 1999, în proba de dublu, alături de Lindsay Davenport.

Corina Morariu a câștigat turneul Wimbledon în 1999, în proba de dublu, alături de Lindsay Davenport

La această oră, Mircea Morariu se află într-o închisoare de la West Palm Beach și așteaptă ca judecătorii să stabilească o cauțiune pentru eliberarea sa condiționată. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Un medic român și-a otrăvit iubita într-un restaurant din Florida, în timpul cinei. I-a pus în băutură Xanax şi Ambien