Antena Meniu Search
x

Medicamentul anti-malarie recomandat de Donald Trump ar avea efecte negative, arată un studiu

Specialiştii atrag atenţia că medicamentul pe care Donald Trump şi-l administrează poate cauza chiar şi moartea la anumite persoane. Un nou studiu prezintă efectele negative pe care le are asupra organismului. Însă preşedintele Statelor Unite vrea lăcaşele de cult redeschise, cât mai repede. 

de Redactia Observator

la 23.05.2020, 14:05

Vezi și
  • Statele Unite se pregătesc de relaxarea restricțiilor
  • Medicamentul recomandat de Trump ar avea efecte negative, arată un studiu

Tot mai mulţi oameni de ştiinţă verifică dacă medicamentul anti-malarie pe care Donald Trump a spus că şi-l administrează este sau nu benefic împotriva coronavirusului. Un nou studiu, dintr-o publicaţie americană de medicină, arată că tratamentul provoacă mai multe probleme, decât să facă bine. Poate genera dificultăţi cardiovasculare şi chiar să ducă la moartea anumitor persoane.

Între timp, Donald Trump cere Guvernului să redeschidă bisericile pentru ca americanii să poate merge din nou la slujbe.

Donald Trump, preşedintele SUAIdentific lăcaşele de cult, bisericile, moscheile, locuri esențiale care oferă servicii esențiale. Unii guvernanți au considerat că magazinele de băuturi alcoolice și clinicile de avort sunt esențiale, dar au lăsat în afara bisericilor și alte case de cult. Nu este corect.

La polul opus cazinourile din cel mai renumit oraş pentru jocurile de noroc se pregătesc pentru redeschidere. De la 1 iunie oamenii pot intra iar în cazinourile din Las Vegas, însă trebuie să respecte mai multe măsuri.

Sean McBurney, manager casino Cred că primul lucru este că angajaţii vor avea măşti, o mulțime de măști. La intrare vor vedea că există o mulțime de schimbări în ceea ce privește distanțarea socială.

Iar un director de la un liceu din Texas a făcut un gest impresionant pentru elevii săi. Le-a dus tuturor celor 249 de absolvenţi diplomele acasă. Fiecare elev şi-a aşteptat profesorul îmbract în robă.

Tot în Statele Unite un cuplu de bătrâni căsătoriţi de 60 de ani au murit doar la câteva ore distanţă unul de altul. După ce au fost contaminaţi cu virusul. Fiul acestora spune că cei doi mereu au avut o conexiune specială.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Medicamentul anti-malarie recomandat de Donald Trump ar avea efecte negative, arată un studiu