Antena Meniu Search
x

Video Medvedev l-a făcut idiot pe ministrul german al Justiției și spune că Rusia ar bombarda Berlinul, dacă l-ar aresta pe Putin

Riscul unei confruntări nucleare între Rusia şi Statele Unite a ajuns la cel mai înalt nivel din ultimele decenii. Avertismentul vine de la Kremlin, care spune că cele două ţări sunt practic în conflict deschis. Rusia ameninţă cu represalii militare şi pe oricine va încerca să-l aresteze pe Vladimir Putin, pe baza mandatului internaţional.  

de Redactia Observator

la 23.03.2023, 21:46

Vezi și

Ameninţările nucleare au venit de această dată de la viceministrul de Externe. Serghei Riabkov spune că Moscova se află acum "de facto într-o stare de conflict deschis cu Statele Unite" şi Rusia nici nu ia în considerare să reînnoiască tratatul nucelar cu Statele Unite.  Este pentru a patra zi la rând când Moscova ameninţă lumea întreagă cu arsenalul ei nuclear. 

Analiştii cred că una dintre explicaţii ar fi aceea că ofensiva Rusiei a început să bată pasul pe loc pe front, iar Ucraina are astfel timp să pregătească contraofensiva. 

Avertismentele ruşilor pun în gardă NATO

Secretarul general Jens Stoltenberg le cere țărilor occidentale să se pregătească să sprijine Ucraina pe timp îndelungat, pentru că este clar că președintele Putin plănuiește să continue războiul.  

Pe acelaşi subiect

Klaus Iohannis, preşedintele României: Nu putem trece peste faptul că Rusia a încălcat toate normele internaționale, a atacat un stat independent și încearcă să acapareze părți din Ucraina. Dacă în acest război se cedează prea ușor, toată arhitectura internațională va dispărea și va dispărea pentru că atunci și alții vor crede că e posibil să acapareze teritorii sau chiar state mai mici și mai slabe din punct de vedere militar. 

Moscova ameninţă din nou şi Republica Moldova, prin vocea purtătoarei de cuvânt a Ministerului rus de Externe, care avertizează Chişinăul că va simţi furia Rusiei dacă se va alătura Occidentului şi va impune sacţiuni Rusiei. 

Klaus Iohannis, preşedintele României: Este inadmisibil să lăsăm Moldova pradă unor dezinformări, unor atacuri hibride, unor amenințări verbale din partea Rusiei. 

Fostul preşedinte al Rusiei, Dmitri Medvedev, iese şi el din nou la rampă

Spune că Rusia va răspunde militar dacă vreun stat va îndrăzni să-l aresteze pe Vladimir Putin.

Dmitri Medvedev, preşedintele Consiliului de Securitate: Unii idioți, stupizi precum ministrul german al Justiției, spun: "Ei bine, dacă vine, îl arestăm…". Înțelege el ce înseamnă asta? Să ne imaginăm… șeful în exercițiu al unui stat nuclear ajunge pe teritoriul, de exemplu, al Germaniei și este arestat. Ce este asta? O declarație de război la adresa Federației Ruse! În acest caz, toate rachetele noastre vor zbura către Bundestag, cancelar şi aşa mai departe. 

Ungaria face din nou notă discordantă şi anunţă că nu îl va aresta pe Vladimir Putin dacă acesta vine la Budapesta. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Medvedev l-a făcut idiot pe ministrul german al Justiției și spune că Rusia ar bombarda Berlinul, dacă l-ar aresta pe Putin