Antena Meniu Search
x

Meghan Markle, actriţa americană divorţată care devine prinţesă

Afro-americană, divorţată şi "înverşunat de independentă", Meghan Markle este dovada vie că visele din copilărie pot deveni realitate. 26 de ani au trecut de când copilul Meghan se juca de-a regina cu prietenii în curtea casei.

Afro-americană, divorţată şi "înverşunat de independentă", Meghan Markle este dovada vie că visele din copilărie pot deveni realitate. 26 de ani au trecut de când copilul Meghan se juca de-a regina cu prietenii în curtea casei, ca acum să devină soţia celui de-al şaselea moştenitor al Coroanei Britanice. Frumoasa actriţă, de 36 de ani, a cunoscut celebritatea peste ocean, după rolul avocatei sexy din serialul "Suits". Toţi ochii planetei s-au îndreptat, însă, asupra ei când, într-un timp record, a reuşit să fure inima celui mai râvnit burlac al momentului: nepotul Reginei Elisabeta a II-a, Prinţul Harry.

26 de ani au trecut de la petrecerea la care micuţa Meghan Markle le ordona supuşilor ei, în calitate de regină, să pregătească meniul pentru oaspeţii din toată lumea. Jocul de atunci a devenit acum realitate.

Actriţa care a înfruntat cu discriminarea

Rachel Meghan Markle s-a născut pe 4 august 1982, în Los Angeles. A crescut într-o familie modestă, cu un tată alb şi o mamă de culoare. A simţit discriminarea încă din primii ani de şcoală, dar şi mai târziu în carieră. 

Tocmai de aceea, succesul a venit greu. Ca să-şi poată plăti chiria a făcut invitaţii de nuntă, a fost chiar şi asitentă tv la un joc de bingo. În filme joacă din 2005, dar faima i-a adus-o rolul lui Rachel Zane, din celebrul serial american cu avocaţi, Suits. 

În noiembrie, la data logodnei, Meghan a anunţat că renunţă la actorie, pentru a se concentra asupra îndatoririlor regale. Meghan Markle a fost la fel de hotărâtă şi cu ţeluri mari şi înainte să-l cunoască pe prinţul Harry. Calculată şi "înverşunat de independentă" militează încă din copilărie pentru drepturile femeilor.

Cum l-a cunoscut pe Prinţul Harry

Pe Harry, şi el la fel de implicat în acţiuni umanitare, l-a cunoscut la o întâlnire pe nevăzute, pusă la cale de o cunoştinţă comună. Era iulie 2016, la trei ani după ce Meghan a pus capăt unei căsnicii cu un producător de la Hollywood. Din actriţă în cetatea filmului a ajuns superstar în Regat. 

Faima i-a arătat însă şi reversul medaliei. Meghan Markle începe să revoluţioneze istoria Casei Regale Britanice, dar a intrat sub tirul tabloidelor, deşi a fost apărată cu înverşunare de Prinţul Harry.

Scandalurile din presă n-au împiedicat-o pe regină să-şi dea consimţământul. Şi mai mult decât atât. Meghan a cucerit-o pe suverană. Dacă aleasa lui William, Kate, a trebuit să aştepte nunta ca să apară alături de regina Elisabeta, aşa cum cere protocolul, Meghan şi-a făcut prima apariţie publică alături de întreaga Familie Regală, la slujba de Crăciun.

Meghan Markle este deja un fashion icon. Fiecare apariţie a ei impresionează prin rafinament şi eleganţă. Însă a încălcat protocolul vestimentar regal, de câteva ori. La o recepţie a purtat o rochie neagră, deşi cutuma regală o permite doar la înmormântări. Ca o vedetă de cinema a dat autografe, cu toate că acest gest îi este interzis.

Şi se pare că nu se va opri aici. Potrivit presei britanice, Meghan ar plănui să încalce şi o tradiţie veche de secole şi să ia cuvântul la recepţia privată, pentru a-i spune lui Harry cât de mult îl iubeşte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Meghan Markle, actriţa americană divorţată care devine prinţesă