Meghan Markle, anchetată de un cabinet de avocatură angajat de Palatul Buckingham. Doi funcționari acuză că au fost ”umiliți”

De Redactia Observator.
Publicat: 16.03.2021, 13:09.
Actualizat: 16.03.2021, 13:16

Buckingham Palace a angajat un cabinet de avocatură să ancheteze cu privire la acuzaţii potrivit cărora ducesa de Sussex a intimidat membri ai personalului regal, relatează CNN.

Meghan Markle, anchetată de un cabinet de avocatură angajat de Palatul Buckingham. Doi funcționari acuză că au fost ”umiliți”

Getty Images

Palatul a anunţat că acest cabinet urmează să ancheteze în urma unor dezvăluiri în presa britanică, la începutul lui martie, potrivit cărora asistenţii regali au depus o plângere împotriva lui Meghan Markle în 2018. Doi funcţionari de rang înalt au dezvăluit că au fost intimidaţi de soţia prinţului Harry, iar un membru al personalului a acuzat-o de ”umilire”, potritvit news.ro.

”Angajamentul nostru de a examina circumstanţele acuzaţiilor unor foşti membri ai personalului ducelui şi ducesei de Sussex se concretizează, însă nu vom face comentarii publice cu privire la acest subiect”, a declarat luni pentru CNN un purtător de cuvânt al Palatului Buckingham.

Cuplul nu a comentat cu privire la această anchetă, însă un purtător de cuvânt al acestuia a respins aceste acuzaţii de intimidare, pe care le-a catalogat drept ”defăimătoare”. Aceste investigaţii intervin în contextul în care familia regală britanică se confruntă cu o criză majoră, în urma unor declaraţii zgomotoase ale prinţului Harry şi Meghan Markle într-un interviu acordat la 7 martie lui Oprah Winfrey.

Citește și:

În acest interviu, cei doi s-au declară victime ale unor denigrări orchestrate de membri ai familiei Windsor, pe care o acuză de rasism. Unii membri ai familiei regale britanice şi-ar fi exprimat îngrijorarea faţă de faptul că copilul cuplului ar ava ”pielea închisă la culoare”.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.