Antena Meniu Search
x

Proaspăt logodiţi, Meghan Markle şi Prinţul Harry vor petrece primul Crăciun în cuplu la casa de vacanţă a Reginei

pentru şarmanta Meghan, până şi Regina Elisabeta a făcut o excepţie. Iar presa a publicat câteva sfaturi pentru frumoasa actriţă.

Vezi și

Accesul nu este permis oricui. Kate a petrecut primul său Crăciun în sânul familiei regale abia după căsătorie. Se pare însă că pentru şarmanta Meghan, până şi Regina Elisabeta a făcut o excepţie. Iar presa a publicat câteva sfaturi pentru frumoasa actriţă.

Trei zile în sânul Familiei Regale, nou-venita nu are voie să se abată de la regulile de etichetă. Şi nu sunt deloc puţine. Numai în prima zi de Crăciun, Meghan trebuie să schimbe... 5 ţinute. Rochie de zi, rochie de seară, ţinută sport. Cea mai importantă, este, însă, apariţia la slujba din dimineaţă Crăciunului, iar actriţa trebuie să poarte pălărie, un accesoriu cu care nu este obişnuită. În sânul familiei, Harry şi Meghan vor sărbători şi o lună de la logodnă.

De la momentul sosirii, până la plecare, la Sandringham - totul este calculat la secundă. Va fi, probabil cel mai strict Crăciun al lui Meghan de până acum. Masa festivă durează fix 50 de minute. Cum nu are titlu nobiliar, logodnica lui Harry va fi servită ultima. În ceea ce priveşte meniul, va fi puţin spus... bogat. Numai la prânz invitaţii vor servi vânat, curcan, somon şi două tipuri de budincă. Harry şi, la nevoie, cumnata Kate o vor ghida pe Meghan prin complicatul protocol al evenimentulu festiv.

Claudia Joseph: "Cred că vor forma un cuplu care va fi foarte popular şi cred că vor mai lua presiunea care este, acum, pusă pe William şi Kate. Cred, de asemenea, că vor apărea foarte des în patru, iar asta va fi foarte amuzant pentru că va fi ceva ce nu am mai văzut până acum."

Prinţul Harry şi Mehan Markle şi-au anunţat logodna luna trecută. Căsătoria va avea loc la anul, pe 19 mai şi va fi oficiată în capela St George, locul ales şi de prinţul Charles pentru cununia cu Camilla. Din cauza distanţei mari de Londra, cei doi nu vor avea parte, însă, de un sărut la balconul Palatul Buckingham, precum William şi Kate. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Proaspăt logodiţi, Meghan Markle şi Prinţul Harry vor petrece primul Crăciun în cuplu la casa de vacanţă a Reginei