Antena Meniu Search
x

Meghan Markle se teme să nu-şi piardă titlul regal şi vrea ca Harry să ''atenueze atacurile'' la adresa familiei

Meghan Markle este hotărâtă să-și păstreze titlul regal, în ciuda renunțării la calitatea de membru senior al Familiei Regale în 2020, potrivit unei surse. Respectiva persoană a declarat că ducesa se teme că va izbucni un ''dezastru de PR'' dacă regina decide să le ia titlurile regale.

Andreea Anghel
de Andreea Anghel

la 03.06.2021, 11:14

Meghan Markle se teme să nu-şi piardă titlul regal şi vrea ca Harry să ''atenueze atacurile'' la adresa familiei
Meghan Markle se teme să nu-şi piardă titlul regal şi vrea ca Harry să ''atenueze atacurile'' la adresa familiei - Profimedia Images

O sursă apropiată lui Meghan a declarat pentru revista Heat că Meghan este îngrijorată de comentariile recente ale soțului ei cu privire la Familia Regală, care au dus la ideea că perechea ar trebui să îşi piardă titlurile. ''I-a spus lui Harry că trebuie să atenueze atacurile asupra Familiei Regale - se teme că le vor lua titlurile regale, ceea ce ar fi un dezastru de PR. Chiar acum, ea este inundată de oferte, iar asta se datorează în mare parte faptului că este ducesă."

Petiţie pentru a fi lăsaţi fără titlurile regale

Aceste zvonuri au apărut în momentul în care o petiție a fost lansată, ''invitându-l'' pe prințul Harry să renunțe voluntar la titlurile sale regale. Lady Colin Campbell, autoare a cărţilor despre cei doi, a cerut ducelui să îi ''ceară în mod voluntar Reginei ca să pună stilul său de viaţă regal, titlurile și rangul în suspensie''. Peste 27.000 de persoane au semnat petiția.

Piers Morgan a făcut un pas înainte și a îndemnat-o pe Regină să le ia oficial titlurile. ''Așa cum am scris când au anunțat în ianuarie 2020 că renunță la Marea Britanie și la datoria regală, Regina ar fi trebuit să le ia titlurile de atunci. Nu a făcut-o pentru că Harry este nepotul ei iubit și nu vrea să fie văzută ca şi cum îl maltratează.''

Fostul prezentator a făcut comentariile după recentul interviu al prințului Harry cu Dax Shepard, unde a discutat despre copilăria sa. În timpul podcast-ului, Harry a vorbit despre ''durerea sa genetică'' și a spus că vrea să ''rupă ciclul durerii și suferinței'' renunțând la Familia Regală, potrivit Express.

Într-un interviu separat cu Oprah Winfrey, pentru noua sa serie Apple TV + The Me You Can’t See, Harry a criticat Familia Regală și a spus că au făcut prea puțin pentru a ajuta cuplul atunci când s-au simțit hărțuiți de mass-media. El a adăugat: "M-am simțit complet neajutorat. Am crezut că familia mea ne va ajuta - dar fiecare întrebare, cerere, avertisment, oricare ar fi fost, era întâmpinat de o liniște totală sau de o neglijare totală".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Meghan Markle se teme să nu-şi piardă titlul regal şi vrea ca Harry să ''atenueze atacurile'' la adresa familiei