Antena Meniu Search
x

Mesaje dureroase după moartea româncei care ar fi fost ucise de soțul ei scoțian: "Mădălina era iubită de întreaga familie"

Mădălina Sneddon, o româncă de 40 de ani, a murit în urmă cu câteva zile, în Franța, iar polițiștii sunt convinși că vinovat pentru moartea femeii este soțul acesteia, scoțianul Craig Sneddon.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 25.06.2020, 17:14

Mădălina avea 40 de ani
Mădălina a murit în Franța, după o noapte petrecută alături de soțul ei - Facebook via The Scottish Sun
  • Mădălina a murit în Franța, la vârsta de 40 de ani.
  • Românca era căsătorită cu un afacerist scoțian.

Mădălina a fost găsită fără suflare chiar la parterul clădirii din Aix-en-Provence unde Craig închiriase un apartament pentru ca cei doi să se simtă bine împreună după ce au stat câteva luni despărțiți din cauza pandemiei de coronavirus.

Conform The Scottish Sun, Mădălina și soțul ei au petrecut o noapte împreună consumând mult alcool, iar românca ar fi murit prin cădere de la etaj.

Polițiștii francezi sunt convinși că aceasta a fost împinsă sau aruncată și din acest motiv l-au reținut pe Craig, fără posibilitate de a fi eliberat pe cauțiune.

Un apropiat al cuplului a ținut să transmită pentru sursa amintită un mesaj dureros, după moartea româncei:

"Craig și Mădălina erau căsătoriți de foarte mulți ani, probabil undeva la peste 20. Mădălina era o persoană frumoasă atât fizic, cât și la nivel de caracter. Era avocat, specializat în Drept Comercial, și era un fotograf amator foarte bun. Aveau o viață minunată. Au călătorit peste tot în lume și au trăit o perioadă în Orientul Mijlociu, în condițiile în care Craig este și un inginer foarte bine cotat și munca lui i-a dus prin toate colțurile lumii. Mădălina era iubită de întreaga familie și toți sunt devastați de ceea ce s-a întâmplat. Nimeni nu prea reușește să accepte că așa ceva s-a întâmplat. Poate a fost doar un accident tragic și polițiștii se înșeală. Formau un cuplu bun împreună dar, ca toate cuplurile, mai aveau și momente mai puțin plăcute. Sperăm să obținem curând mai multe informații din partea autorităților franceze. Au închiriat apartamentul în Aix și Mădălina abia ajunsese lângă soțul ei, pentru că a fost blocată mult timp în Scoția din cauza pandemiei de coronavirus. Aveau planuri pentru întreaga viață. Este o tragedie. Familia nu poate decât să stea și să aștepte concluzia la care ajung magistrații francezi".

Un alt apropiat al cuplului a precizat că "suntem cu toții devastați și în stare de șoc. Mădălina era o femeie minunată cu un viitor strălucitor. A muncit atât de mult pentru a obține diplomele".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Mesaje dureroase după moartea româncei care ar fi fost ucise de soțul ei scoțian: "Mădălina era iubită de întreaga familie"