Antena Meniu Search
x

Video Mesaj rar despre starea lui Kate Middleton, diagnosticată cu cancer. Prinţesa nu a mai avut nicio apariţie publică de 5 luni

Kate Middleton nu revine la apariţiile publice nici în prima parte a lunii iunie. Casa Regală britanică a anunţat că prinţesa nu va participa la repetiţia pentru parada militară anuală, care are loc pe 8 iunie. Asta deşi prinţul William a spus la începutul lunii că soţia lui se simte bine după ce a început tratamentul pentru cancer. Kate Middleton nu a mai avut nicio apariţie publică din decembrie 2023. 

de Redactia Observator

la 30.05.2024 , 22:42

Palatul Kensington a confirmat joi că prințesa de Wales, Kate Middleton, nu va participa la Colonel's Review, parada militară care precede Trooping the Colour. Soția lui William continuă chimioterapia după anunțul privind cancerul.

Kate Middleton nu va participa la parada militară din 8 iunie

În ultimele luni, Ministerul britanic al Apărării confirmase participarea prințesei la eveniment, dar a fost nevoit să schimbe anunțul de pe site-ul în care Kate figura printre participanți.

Vezi și

În timpul „Colonel's Review”, se obișnuiește ca Prințul și Prințesa de Wales să treacă în revistă militarii Coroanei, iar consoarta moștenitorului tronului britanic, în calitate de colonel-șef al Gărzilor Irlandeze, face salutul militar. Scopul este de a se asigura că totul este perfect înaintea paradei oficiale în fața monarhului din 15 iunie.

Rolul îi va reveni generalului-locotenent James Bucknall, potrivit People. Informația vine în timp ce regina face o „chimioterapie preventivă” pentru a-și trata cancerul, afecțiune pe care a dezvăluit-o într-un mesaj video personal pe 22 martie.

Ultimul angajament public oficial al prințesei de Wales a fost pe 25 decembrie, când a participat la tradiționala plimbare spre slujba religioasă din dimineața de Crăciun pe domeniul Sandringham.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei
Cât de uşor vă este să operaţi în sistemul e-Factura?
Observator » Stiri externe » Mesaj rar despre starea lui Kate Middleton, diagnosticată cu cancer. Prinţesa nu a mai avut nicio apariţie publică de 5 luni