Antena Meniu Search
x

Mesajul sfâşietor transmis de Cristiana, soţia lui Florin, românul lăsat de medici să moară, în Anglia

Cristiana, soţia lui Florin, românul lăsat de medici să moară, în Anglia, a transmis un mesaj sfâşietor. Cei doi se căsătoriseră în urmă cu mai puţin de un an în urma tânărului a rămas un băieţel.

de Redactia Observator

la 28.02.2019, 10:04

Cristiana, soţia lui Florin, românul lăsat de medici să moară, în Anglia, a transmis un mesaj sfâşietor. Cei doi se căsătoriseră în urmă cu mai puţin de un an în urma tânărului a rămas un băieţel.

Florin Manea a mers singur la spital, dar după 30 de ore familia a fost anunţată că bărbatul a murit. Avea doar 30 de ani şi era tatăl unui băieţel adorabil. Naşa de cununie a lui Florin a postat pe Facebook povestea morţii acestuia şi acuză medicii că l-au lăsat pe român să moară cu zile, în spital.

Naşa de cununie a lui Florin şi a Cristianei a postat întreaga poveste şi cere dreptate pentru finul ei.

La rândul ei, Cristiana, a scris câteva rânduri pe reţeaua de socializare, la trei zile după ce a rămas văduvă: "Puiul meu,care a iubit viata asta nenorocita incat ai tras cu dintii de ea,ai invins o boala grava,dar n ai putut sa invingi un sistem atat de defect...te au omorat,puiule,te au luat de langa copilul tau...

Pe acelaşi subiect

Imi spun sa fiu puternica,cum sa fiu cand tu erai puterea mea?!cum sa traiesc cand tu erai lumea mea?Tu stii ca dragostea noastra trece dincolo de moarte!ajuta-ma!ajuta ma sa-ti cresc copilul asa cum merita,ajuta-ma sa nu innebunesc!ajuta-ma sa gasesc o cale sa ti fac dreptate!"

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Naşa celor doi mai scrie că cei de la spital refuză să îi arate soţiei lui Florin fişa medicală şi să îi spun ce i-au administrat acestuia. Familie vrea să afle ce l-a ucis pe tânăr, dar nimeni nu-i dă deocamdată vreun răspuns.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Mesajul sfâşietor transmis de Cristiana, soţia lui Florin, românul lăsat de medici să moară, în Anglia