Antena Meniu Search
x

Mesajele jucătorilor echipei FC Barcelona: "Mulţumim pentru tot ce ai dat fotbalului şi Barcelonei”

Jucătorii echipei FC Barcelona deplâng moartea lui Tito Vilanova. Aceştia au transmis mai multe mesaje extreme de emoţionante. Ei spun că au suferit o mare pierdere şi că Tito Vilanova va rămâne mereu în sufletele lor.

 "Tito, mulţumesc pentru tot ce ai dat fotbalului şi Barcelonei. Toţi cei care iubesc Barcelona îţi sunt recunoscători pe viaţă. Eu te-am cunoscut în urmă cu 14 ani şi pot să spun că oameni ca tine sunt puţini. Îţi mulţumesc pentru că ai avut mereu încredere în mine, pentru că m-ai ajutat să fiu mai bun şi să trec peste obstacole, profesional şi personal. Condoleanţe lui Montse, Carlota şi Adria, restului familiei tale şi prietenilor tăi. Vei fi mereu în sufletele noastre. Odihneşte-te în pace Tito", a notat Cesc Fabregas pe Facebook.

La rândul său, portarul Victor Valdes a scris că Vilanova a fost unul dintre cei mai buni antrenori pe care i-a avut vreodată. "Mulţumim pentru tot ce ne-ai oferit", a adăugat el.

"Nu am cuvinte. Ai fost şi vei fi un exemplu. Sunt mândru că am făcut parte din viaţa ta. Nu te voi uita niciodată. Multă putere familiei tale. Odihneşte-te în pace, Mister", a declarat Andres Iniesta.

Cristian Tello a scris: "Blestemată boală. Ai luat viaţa unui om mare. Însă nu vei putea lua amintirile frumoase pe care le am cu el".

Tito Vilanova a fost nevoit să renunţe la conducerea tehnică a FC Barcelona în iulie 2013, din cauza unui cancer la glanda parotidă. El a încetat din viaţă vineri, la Barcelona, la o zi după ce a fost supus unei intervenţii chirurgicale.

sursă: Mediafax

foto: thetimes.co.uk

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Mesajele jucătorilor echipei FC Barcelona: "Mulţumim pentru tot ce ai dat fotbalului şi Barcelonei”