Antena Meniu Search
x

Mesajul CUTREMURĂTOR răspândit de britanici pe reţelele de socializare, în urma atacului SÂNGEROS din inima Londrei

După atacul terorist din Londra, britanicii au lansat un slogan care s-a răspândit rapid pe rețelele de socializare.

După atacul terorist din Londra, britanicii au lansat un slogan care s-a răspândit rapid pe rețelele de socializare.

Prin sloganul ”We Are Not Afraid” ("Nu ne este frică"), britanicii vor să arate că cei responsabili pentru atacul de miercuri din inima Londrei nu au câștigat și nu au reușit nici măcar să le provoace frică.

Citeşte şi Doi ROMÂNI RĂNIŢI în atacul terorist de la Parlamentul Marii Britanii! Cel puţin 5 morţi şi 40 răniţi! VIDEO DIN MOMENTUL ATACULUI

În imaginea distribuită pe Twitter, acest motto apare scris pe celebrul semn al metroului londonez.

”Nu ne veți distruge, ci ne veți uni și mai mult”, a scris un utilizator al acestei rețele de socilizare alături de fotografia cu sloganul devenit, deja, simbol al rezistenței britanicilor în fața teroriștilor. Alături de acesta, un alt mesaj a adunat mii de aprecieri pe Twitter: ”Europa plânge iar, dar nouă nu ne este teamă”, a scris un alt utilizator.

Citeşte şi IMAGINI ŞOCANTE! ATACUL de la Londra, comis chiar în ziua în care s-a împlinit un an de la ATENTATUL TERORIST de la Bruxelles, soldat cu 32 de morţi (FOTO&VIDEO)

Miercuri, un bărbat a lovit cu mașina în plin mai mulţi trecători pe Podul Westminster din Londra, după care a pătruns în curtea Parlamentului britanic, unde a înjunghiat un polițist.

Atacul s-a soldat cu patru morţi, printre care și atacatorul și polițistul rănit de acesta. Alte 20 de persoane, printre care și doi români, au fost rănite. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Mesajul CUTREMURĂTOR răspândit de britanici pe reţelele de socializare, în urma atacului SÂNGEROS din inima Londrei