Antena Meniu Search
x

Mia Khalifa, pedepsită după comentariile făcute despre războiul Israel - Hamas. "Cuvintele și acțiunile ei au consecințe"

Fosta actriță de filme pentru adulți Mia Khalifa și-a pierdut contractul la Playboy, ca urmare a comentariilor ei despre războiul dintre Israel și forțele Hamas. Actrița de origine libaneză și-a exprimat sprijinul pentru cauza palestiniană pe rețelele de socializare, fapt care a costat-o ​​acum un contract major.

de Redactia Observator

la 11.10.2023, 16:55

Mia Khalifa, pedepsită după comentariile făcute despre războiul Israel - Hamas
Mia Khalifa, pedepsită după comentariile făcute despre războiul Israel - Hamas - Profimedia

Playboy a rupt contractul cu Mia Khalifa din cauza părerilor sale despre războiul din Israel. Compania a făcut și o declarație pe această temă, unde își explică decizia, potrivit Marca.com.

Declarația lui Playboy despre concedierea Miei Khalifa

Dragă comunitate, vă scriem astăzi pentru a vă anunța decizia noastră de a înceta relația Playboy cu Mia Khalifa, inclusiv ștergerea canalului Playboy al Miei de pe platforma noastră de creatori. În ultimele zile, Mia a făcut comentarii dezgustătoare și condamnabile, celebrând atacurile Hamas asupra Israelului și uciderea bărbaților, femeilor și copiilor nevinovați. La Playboy, încurajăm exprimarea liberă și dezbaterea politică constructivă, dar avem o politică de toleranță zero față de discursul instigator la ură. Ne așteptăm ca Mia să înțeleagă că cuvintele și acțiunile ei au consecințe”.

Ce a spus Mia Khalifa despre Palestina

Pe acelaşi subiect

Dacă poți să te uiți la situația din Palestina și să nu fii de partea palestinienilor, atunci ești de partea greșită, iar istoria va arăta asta în timp”, a fost unul dintre comentariile ei.

Cu altul, ea i-a îndemnat în glumă pe membrii Hamas„întoarcă telefoanele și să filmeze orizontal”.

Aceste comentarii au costat-o pe Mia Khalifa un contract cu una dintre cele mai profitabile companii de conținut pentru adulți.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Stiri externe » Mia Khalifa, pedepsită după comentariile făcute despre războiul Israel - Hamas. "Cuvintele și acțiunile ei au consecințe"