Antena Meniu Search
x

"Mi-au luat totul". Olga a rămas paralizată după ce un obuz a rănit-o grav și i-a ucis bunica

Olga locuiește în Popasna, un oraș din regiunea Lugansk. Femeia povestește că localnicii sunt obișnuiți cu exploziile, încă din 2014, după ce Rusia a anexat Crimeea, dar acum situația este diferită. Viața femeii s-a schimbat radical, scrie suspilne.media.

de Redactia Observator

la 16.08.2022, 12:13

"Mi-au luat totul". Olga a rămas paralizată după ce un obuz a rănit-o grav și i-a ucis bunica
"Mi-au luat totul". Olga a rămas paralizată după ce un obuz a rănit-o grav și i-a ucis bunica - suspilne.media

"Bombardamentele din 2014 nu a fost așa de intense, ba chiar am putut să mă duc la serviciu. Într-adevăr, geamurile apartamentului unde locuiam s-au spart de la suflul unei explozii, dar am primit ajutor financiar și am reparat totul. Și atunci ne ascundeam în buncăre, dar nu era la fel de înfricoșător. Nu erau bombardamente la fel de dese ca acum", povestește Olga.

De această dată, casa Olgăi a fost bombardată de două ori, în aceeași zi. „Eram în dormitor când balconul a fost distrus. Din suflul exploziei, bucăți de fereastră au ricoșat în sufragerie și mi-au ucis bunica. Eu eram în altă cameră, an fugit, dar am fost lovită în spate și am simțit o durere crâncenă în mână. Apoi nu mi-am mai simțit brațul drept și picioarele”.

Femeia a ajuns la spitalul din Liov cu „multiple plăgi de la schije, la nivelul trunchiului, scalpului și al extremităților inferioare. Pacienta a fost internată în secția de terapie intensivă”, a declarat medicul chirurg Hnat Herici.

"Războiul mi-a luat totul: locul de muncă iubit, casa, sănătatea. Am pierdut totul. Avem rude în Rusia. Acum nu îi voi mai putea ierta. Niciodată", a declarat Olga. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » "Mi-au luat totul". Olga a rămas paralizată după ce un obuz a rănit-o grav și i-a ucis bunica