Antena Meniu Search
x

Michelle Obama a apărut pentru ultima dată într-o emisiune televizată, în calitate de primă doamnă. "Tu ai pregătit discursul ăsta"

Michelle Obama a apărut pentru ultima dată într-o emisiune televizată, în calitate de primă doamnă. Alături de comediantul Jimmy Fallon, Michelle a fost emoţionată până la lacrimi, după ce Stevie Wonder i-a dedicat două melodii special adaptate ocaziei.

Vezi și

Michelle Obama a apărut pentru ultima dată într-o emisiune televizată, în calitate de primă doamnă. Alături de comediantul Jimmy Fallon, Michelle a fost emoţionată până la lacrimi, după ce Stevie Wonder i-a dedicat două melodii special adaptate ocaziei.

-Vreau doar să-ţi mulţumesc personal, esti singura Primă Doamnă pe care am avut-o în emisiunea Late Night şi am făcut ceva scenete împreună!

-Da, am făcut! Şi am comis şi câteva mici nebunii... 

Michelle Obama şi Jimmy Fallon au încins repede atmosfera în platoul emisiunii Tonight Show, de la NBC. Prima Doamnă a acceptat să participe la un joc popular peste Ocean, numit "Bileţele de mulţumire". Şi a răspuns cu mult umor provocărilor la care a supus-o gazda emisiunii. Una dintre ele a fost să îi mulţumească soţului său pentru omagiile aduse în ultimul discurs ca şi preşedinte, la Chicago. 

Pe acelaşi subiect

-Îţi mulțumesc, Barack! Ai dovedit că nu eşti o răţuşcă jalnică, ci vulpea mea argintie!

În cadrul show-ului au existat şi momente emoționante. Mai mulţi tineri au fost rugaţi de echipa emisiunii să-i transmită Primei Doamne gândurile lor, la sfârşitul celor 8 ani petrecuţi la Casa Albă. Nici nu bănuiau că, de fapt, Michelle îi ascultă din culise.

-Bună seara, Primă Doamnă! Datorită ţie, ştiu că rasa nu mă defineşte ca persoană şi nu defineşte ceea ce pot eu să realizez în viaţă!

-Tu ai pregătit acel discurs? Doamne, a fost minunat!

Michelle Obama s-a bucurat de o cotă uriaşă de popularitate în Statele Unite. Nivelul de admiraţie a atins cote atât de mari, încât, posibila ei candidatură la preşedinţie a fost chiar evocată pe timpul campaniei lui Hillary Clinton. În vârstă de 52 de ani, Michelle a primit cadou la ultima apariţie într-o emisiune televizată în postură de soţie de preşedinte un minirecital din partea lui Stevie Wonder, care şi-a adaptat două melodii special pentru această ocazie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Michelle Obama a apărut pentru ultima dată într-o emisiune televizată, în calitate de primă doamnă. "Tu ai pregătit discursul ăsta"