Antena Meniu Search
x

Microbuz cu români distrus de un TIR, pe o șosea din Cehia. O româncă e moartă, șapte răniți, patru extrem de grav

Un microbuz plin cu români a fost distrus de un TIR, pe o șosea din Cehia. O româncă e moartă, șapte răniți, patru extrem de grav, doi dintre ei fiind în comă.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 17.06.2020, 07:42

Români morți în Cehia
Opt români, victime ale unui cumplit accident - denik.cz
  • Opt români erau în microbuzul lovit de TIR.
  • Trei dintre ei au fost duși cu elicopterul la spital.

Un camion și un microbuz s-au ciocnit marți în jurul orei 14:00 în Tisova, în regiunea Tachov, la granița cu Germania. Opt români erau în microbuz și unul dintre ei, o femeie, care stătea pe locul din dreapta șoferului, a murit. Ceilalți șapte au fost răniți, patru dintre ei foarte grav, scrie tachovsky.denik.cz.

"Există șapte răniți la fața locului. Unul dintre oameni nu a supraviețuit accidentului.", a declarat purtătorul de cuvânt al poliției, Dagmar Jiroušková.

Salvatorii au transportat trei răniți cu două elicoptere. "Serviciul de salvare aeriană de la Líní a transportat un bărbat în stare critică pentru ventilația pulmonară controlată și celălalt într-o stare foarte gravă, dar conștient, la Spitalul Universitar Pilsen. Serviciul de salvare aeriană din Praga a transportat un bărbat în stare foarte gravă la spitalul din Motol.", a informat purtătorul de cuvânt al serviciului de salvare, Mária Svobodová. 

Un bărbat și o femeie au fost transportați de ambulanțe în stare gravă la Spitalul Universitar Pilsen, pentru ventilație pulmonară controlată. "Am transportat alți doi bărbați cu răni moderate la spitalul din Stod.", a adăugat Svobodová. O femeie a suferit numeroase răni în accident, și a murit la fața locului. 

Potrivit publicației Deník, toate victimele erau cetățeni români.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Permisul auto, valabil 15 ani în loc de 10. Sunteţi de acord cu proiectul?

Observator » Stiri externe » Microbuz cu români distrus de un TIR, pe o șosea din Cehia. O româncă e moartă, șapte răniți, patru extrem de grav